بهره برداری از یکی از بزرگترین معادن طلا در سیستان و بلوچستان/ بزرگترین معدن مس کشور به استان تعلق دارد
سیستان و بلوچستان در عین داشتن بزرگترین ظرفیت ها همیشه نام محرومترین استان کشور را به خود اختصاص داده است. به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان؛ به جرات می توان گفت سیستان و بلوچستان به دلیل نرخ بالای موالید یکی از جوانترین استان های کشور به شمار می رود اما علیرغم داشتن ثروت عظیم
سیستان و بلوچستان در عین داشتن بزرگترین ظرفیت ها همیشه نام محرومترین استان کشور را به خود اختصاص داده است.
به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان؛ به جرات می توان گفت سیستان و بلوچستان به دلیل نرخ بالای موالید یکی از جوانترین استان های کشور به شمار می رود اما علیرغم داشتن ثروت عظیم نیروی انسانی بیکاری در ان همیشه بیداد می کند.
بیکاری، کمبود تفریحات سالم و در پی آن فقر و محرومیت شمار زیادی از جمعیت این استان را در دام اعتیاد غوطه ور کرده و شماری از جوانان نیز به مشاغل کاذب روی اورده اند و این خود معضلی عظیم در این استان به شمار می آید.
با توجه به دارایی استان از نظر ثروت های خدادادی از قبیل معادن، دریا، زمین های حاصلخیز، موهبت های گردشگری و شمار دیگری از نعمات انتظار می رود با توجه مسولین به این خطه نه تنها محرومیت وجود نداشته باشد بلکه این استان از ثروت لایزالی نیز برخوردار باشد تا جوانان استان به فکر کوچ به شهرهای دیگر برای امرار معاش نباشند.
به طور حتم با رفع معضلات اقتصادی استان با بهره گیری از ثروت های خدادادی منطقه دیگر نام ناامنی، قاچاق سوخت، انسان و موادمخدر و در کنار آن اعتیاد را از این استان نخواهیم شنید.
معدن طلای سیستان و بلوچستان بهره برداری شد
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بهرهبرداری از یکی از بزرگترین معادن طلای کشور با سه هزار میلیارد تومان آغاز شده است.
احمد علی موهبتی در دیدار فرمانده انتظامی و فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان عنوان کرد: به ظرفیت های معدنی استان توجه شایانی شده است به طوری که بهرهبرداری از یکی از بزرگترین معادن طلای کشور با سه هزار میلیارد تومان آغاز شده و بزرگترین معدن مس کشور نیز در سیستان و بلوچستان بهرهبرداری میشود که در بهبود وضعیت اقتصادی و معیشت مردم استان اثرگذار خواهد بود.
وی با بیان اینکه سه سال متوالی ۹۸ تا ۱۴۰۰ بالاترین رشد بودجه بین استانهای کشور مربوط به سیستان و بلوچستان بوده است، خاطرنشان کرد: صادرات ۵۰۰ میلیون دلاری در سال ۹۷ به یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون دلار رسیده که قطعا امسال افزایش خواهد یافت.
موهبتی ادامه داد: مزیت مهم سیستان و بلوچستان ترانزیت و تجارت است که در این راستا بندر شهید بهشتی به ظرفیت بسیار مهمی رسیده و ظرفیت تعریف شده آن ۸.۶ میلیون تن و در عمل تا ۱۵ میلیون تن امکان تخلیه و بارگیری وجود دارد.
منطقه آزاد چابهار و سیستان دو بال پرواز توسعه
استاندار سیستان وبلوچستان تصریح کرد: منطقه آزاد چابهار بعد از ۲۷ سال دارای مرز هوایی زمینی و دریایی شد و حریم این منطقه از ۱۴ هزار هکتار به ۹۰ هزار هکتار افزایش یافت ادامه داد: در اردیبهشت ماه امسال، مجوز منطقه آزاد سیستان صادر شد که ۲ منطقه آزاد چابهار و سیستان دو بال پرواز برای توسعه استان خواهند شد.
موهبتی اظهار کرد: ۲ منطقه ویژه اقتصادی رامشار و میرجاوه ۱۷ سال پیش برای استان مصوب شده بود اما هیچ اقدام قابل توجهی صورت نگرفته بود که هماینک هر دو مشغول به فعالیت هستند.
وی اضافه کرد: در حوزه صنعت و معدن ۶۵ کارخانه تعطیل و نیمه کاره تکمیل شد که نمونه آن کارخانه بافت بلوچ بود.
موهبتی تاکید کرد: از جمله اقدامات زیر ساخت توسعه تجارت، توسعه بندر شهید بهشتی، بخش راهآهن و بزرگراه، مرزهای رسمی و بازارچهها بود که در این زمینه راهآهن از سال ۹۳ تاکنون ۲هزارو ۹۵۰میلیارد تومان تزریق اعتبار شده که نشان میدهد این استان یک جهش بیبدیل داشته است.
انتهای پیام/ فاطمه بهرک
برچسب ها :احمد علی موهبتی ، استاندار سیستان و بلوچستان ، بزرگترین معدن مس کشور ، بندر شهید بهشتی ، رامشار ، سرمایه انسانی ، کارخانه بافت بلوچ ، معدن ، معدن طلا ، معدن مس ، منطقه آزاد چابهار ، منطقه آزاد سیسستان ، میرجاوه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰