تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 شهریور 1400 - 8:44
کد خبر : 341

دو هزار و ۴۶۱ تعاونی در سیستان و بلوچستان فعال هستند/ شانزدهمین جشنواره تعاونی های برتر برگزار می شود

دو هزار و ۴۶۱ تعاونی در سیستان و بلوچستان فعال هستند/ شانزدهمین جشنواره تعاونی های برتر برگزار می شود

معاون امور تعاون اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: دو هزار و ۴۶۱ تعاونی در سیستان و بلوچستان فعال هستند و از خدمات ادارات کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان برخوردار هستند. اله نظر شه بخش در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان ابراز کرد : امسال

معاون امور تعاون اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: دو هزار و ۴۶۱ تعاونی در سیستان و بلوچستان فعال هستند و از خدمات ادارات کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان برخوردار هستند.


اله نظر شه بخش در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان ابراز کرد : امسال به دلیل همه گیری ویروس کرونا و شرایط خاصی که در کشور و استان وجود دارد، ویژه برنامه های هفته تعاون به صورت محدود و با رعایت ضوابط بهداشتی برگزار خواهد شد.

وی افزود: ۱۳ تا ۱۹ شهریور هر سال به عنوان هفته تعاون نامگذاری شده و این ایام فرصتی برای بازگویی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این بخش مهم اقتصادی کشور است.

معاون امور تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ادامه داد: بر این اساس این اداره کل با همکاری اتاق تعاون و شرکت ها و اتحادیه های تعاونی سراسر استان سعی کرده است با در نظر گرفتن شرایط کرونایی جامعه، به نحو مقتضی ویژه برنامه هایی را به منظور گرامیداشت هفته تعاون پیش بینی و اجرا کند.

شه بخش با بیان اینکه طلیعه این ویژه برنامه ها ادای احترام به مقام شامخ شهدای گرانقدر خواهد بود، اظهار داشت: ویزیت رایگان و ارائه خدمات اولیه بهداشتی درمانی، فروش اقساطی کالا، اهدای خون و نشست تخصصی با تعاونگران از دیگر برنامه های هفته تعاون در استان است.

وی تصریح کرد: شانزدهمین جشنواره تعاونی های برتر نیز در این هفته برگزار و از مدیران شرکت های تعاونی و اتحادیه ها برتر استان تجلیل خواهد شد.

معاون امور تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در ادامه تعداد تعاونی های فعال استان را دو هزار و ۴۶۱ شرکت تعاونی اعلام کرد و افزود: این تعاونی ها در رشته و گرایش هایی نظیر تامین نیاز تولید کنندگان و مصرف کنندگان، سهام عدالت، حمل و نقل، مسکن، دهیاری، کشاورزی، خدمات، صنعت و معدن، عمرانی و فرش دستباف فعالیت می کنند.
انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

به کانال تلگرام ما بپیوندید