به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان به نقل از تسنیم آذرماه ۹۸ تفاهمنامه انتقال آب عمان به شرق شامل استان سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی در چابهار امضا شد؛ سرمایهگذار عمده طرح معادن و صنایع معدنی خراسان رضوی و جنوبی بهویژه سنگ آهن خواف ـ سنگان بودند.
در اسفند ۹۹ همزمان با افتتاح فاز اول خط انتقال آب خلیج فارس به سیرجان و فلات مرکزی ایران، وزارت صنعت اعلام کرد: صنایع خراسان با خط انتقال دوم از خلیج فارس آب موردنیازشان را تأمین کنند؛ این یعنی عملاً سیستان و بلوچستان و عمان از طرح انتقال آب حذف شد.
همان اسفند ۹۹ هم یک پروژه بهزعم بسیاری نمایشی برای انتقال آب عمان به صنایع سیستان و بلوچستان کلنگزنی شد؛ صنایعی که نه توان و نه پول اجرای چنین پروژه عظیمی را دارند چراکه سیستان و بلوچستان اصلاً صنعت درست و درمانی ندارد.
سیستان و بلوچستان پایینترین شاخص دسترسی به شبکه آب میان ۳۱ استان ایران را دارد و سالهاست از یک بیآبی فراگیر رنج میبرد، شرکت آب و فاضلاب میگوید ۲۵۰ هزار نفر از مردمان منطقه بلوچستان این استان را با سقایی آبرسانی میکند و آب زاهدان و سیستان با نیم میلیون نفر جمعیت وابسته به چاهنیمههای هیرمند است که تا دو سال آینده تمام میشود اگر حقآبه افغانستان نیاید.
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰