قیمت سیمان به ۲۵ هزار تومان میرسد
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی پس از نشست مشترک با وزیر صمت، از کاهش قیمت سیمان و فولاد تا دو هفته آینده خبر داد. به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان به نقل از صدا و سیما؛ آقای علی نیک زاد پس از نشست مشترک با وزیر صمت درباره ساماندهی وضعیت بازار فولاد و
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی پس از نشست مشترک با وزیر صمت، از کاهش قیمت سیمان و فولاد تا دو هفته آینده خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان به نقل از صدا و سیما؛ آقای علی نیک زاد پس از نشست مشترک با وزیر صمت درباره ساماندهی وضعیت بازار فولاد و سیمان با بیان برخی مشکلات و راهکارهای پیشنهادی مجلس، گفت: وزیر صمت قول داد طی ۱۵ روز آینده، بازار ساماندهی و قیمتها کاهش یابد.
وی با اشاره به اینکه میزان تولید تولید سیمان و فولاد در کشور بیشتر از مصرف داخلی است، افزود: در نشست امروز با وزیر صمت، قرار شد یک کیسه سیمان که اکنون در بازار ۲۷ هزار تومان است به ۲۵ تومان کاهش یابد.
نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر، سرعین اضافه کرد: هم اکنون قیمت هر کیلوگرم میلگرد با ارزش افزوده, ۱۷ هزار تومان است که قرار شد قیمت آن نیز ساماندهی شود البته قیمت میلگرد نباید بیش از ۱۰ هزار تومان باشد.
وی درخصوص امکان تامین مواد اولیه ساخت سالانه یک میلیون مسکن هم گفت: طی سالهای ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲ سالانه بیش از یک میلیون مسکن در کشور تولیده شده است و تجربه گذشته نشان داده که میتوان زیر ساختها و مواد اولیه لازم را تامین کرد.
نیکزاد با اعلام اینکه براساس آمار، طی سالهای ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۹ دولت، انبوه سازان و بخش خصوصی در مجموع بیش از ۴ میلیون ۳۰۰ هزار واحد مسکن ساخته اند، گفت: بازار مسکن لوکوموتیو اقتصادی کشور و بهترین راه دور زدن تحریمها است.
وی افزود: به عنوان یک کارشناس، میگویم هیچ مشکلی بابت تولید مسکن در کشور وجود ندارد، به شرطی که رئیس جمهور و همه دستگاههای مرتبط در تامین زمین و تسهیلات و تاسیسات زیر بنایی، کمک کنند.
نیکزاد: کالاها در بورس گرانتر شدند
نائیب رئیس مجلس همچنین با انتقاد از اینکه هر کالایی وارد بورس شد، گرانتر شد، گفت: بورس باید تنظیم کننده بازار باشد نه اینکه منجر به گرانی شود.
وی با اشاره به اینکه میزان تولید برخی کالاها در کشور بیشتر از مصرف است، افزود: سالانه حدود ۳۰ میلیون تن فولاد تولید میشود در حالیکه مصرف داخلی حدود ۱۵ میلیون تن است، همچنین میزان تولید سالانه سیمان ۶۰ میلیون تن و مصرف سیمان ۵۴ میلیون تن است.
نیکزاد ادامه داد: قیمت تمام شده سیمان و فولاد با سود و استهلاک کارخانه مشخص است و بورس با حفظ سود تولید کننده باید تنظیم کننده به نفع مصرف کننده باشد، اما هرچه وارد بورس میشود، گرانتر میشود.
نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر، سرعین افزود: بنده با بورس مشکلی ندارم و طرفدار اقتصاد آزاد و قانون عرضه و تقاضا هستم، اما بورس باید به گونهای عمل کند که کنترل لازم را داشته باشد و فقط برای کشف قیمت نباشد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰