تاریخ انتشار : یکشنبه 21 شهریور 1400 - 7:30
کد خبر : 504

۳۵۰ هکتار از اراضی فنوج به کاشت صیفی جات اختصاص دارد/ ۲۴۰ رشته قنات در خاش وجود دارد

۳۵۰ هکتار از اراضی فنوج به کاشت صیفی جات اختصاص دارد/ ۲۴۰ رشته قنات در خاش وجود دارد

مدیر کل جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۳۵۰ هکتار از اراضی فنوج به کاشت صیفی جاتی از قبیل کدو، بادمجان، فلفل وگوجه اختصاص دارد. محمد علی نیکبخت در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: سطح زیر کشت انواع صیفی‌جات از قبیل کدو، بادمجان، فلفل و پیاز و گوجه

مدیر کل جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۳۵۰ هکتار از اراضی فنوج به کاشت صیفی جاتی از قبیل کدو، بادمجان، فلفل وگوجه اختصاص دارد.

محمد علی نیکبخت در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: سطح زیر کشت انواع صیفی‌جات از قبیل کدو، بادمجان، فلفل و پیاز و گوجه فرنگی در شهرستان فنوج ٣۵٠ هکتار که از این تعداد ٢۵٠ هکتار فقط به محصول گوجه‌فرنگی اختصاص دارد.

وی بیان کرد: آغاز برداشت این محصولات اوایل آبان ماه است که پیش بینی می شود امسال ١۴ هزار تن صیفی‌جات از اراضی زراعی کشاورزان فنوج به بازار عرضه شود.

نیکبخت در ادامه از انتقال بیش از ۴ میلیون نشا انواع صیفی‌جات به زمین های اصلی شهرستان فنوج خبر داد و اضافه کرد: از اوایل مردادماه کار انتقال نشا محصولات سبزی و صیفی خارج از فصل به زمین های اصلی شهرستان آغاز و در نیمه اول شهریور ماه به اتمام رسید.

مدیر کل جهاد کشاورزی با عنوان اینکه نیمی از نشائ محصولات سبزی و صیفی مورد نیاز فنوج توسط کشاورزان منطقه تولید و در اختیار بهره برداران قرار می‌گیرد و بخشی نیز از سایر استان‌ها تأمین می‌شود، ادامه داد: با ورود به دهه سوم خشکسالی و افت چشم گیر سطح آب های زیرزمینی، مرمت و بازسازی قنوات به عنوان یکی از برنامه های اصلی وزارت جهاد کشاورزی جهت حمایت از تولید و تأمین امنیت غذایی می باشد.

وی ابراز کرد: با همراهی انجمن همدلان آینده نگر سیستان و بلوچستان مبلغ ۱۸۰ میلیون تومان از سهم مشارکت کشاورزان جهت بازسازی تعداد ۱۲ رشته قنات، از سوی این انجمن پرداخت می شود هرچند جهت بازسازی این قنوات اعتباری بالغ بر ۸۵۰ میلیون تومان مورد نیاز است که این مبلغ به صورت کمک بلاعوض از محل اعتبارات ملی توسط سازمان جهاد کشاورزی استان تامین و پرداخت خواهد شد.

وی در پایان تاکید کرد: تعداد ۲۴۰ رشته قنات در سطح شهرستان خاش وجود دارد و هیچ گونه محدودیت اعتباری در خصوص مرمت و بازسازی قنوات آسیب دیده وجود ندارد و به زودی کار مرمت و بازسازی آنان انجام خواهد شد.
انتهای پیام//

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور