تاریخ انتشار : یکشنبه 28 شهریور 1400 - 7:31
کد خبر : 628

تامین و توزیع بالغ بر ۲۱ هزار تن کالاهای اساسی ، طی پنج ماهه امسال

تامین و توزیع بالغ بر ۲۱ هزار تن کالاهای اساسی ، طی پنج ماهه امسال

رییس سازمان صنعت معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: طی پنج ماهه سال جاری بیش از ۲۱ هزار تن کالای اساسی در سطح استان تامین و توزیع شده است. داود شهرکی در گفت . گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: در مدت ۵ ماهه امسال ۲۱ هزار و ۳۷۸ تن

رییس سازمان صنعت معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: طی پنج ماهه سال جاری بیش از ۲۱ هزار تن کالای اساسی در سطح استان تامین و توزیع شده است.

داود شهرکی در گفت . گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: در مدت ۵ ماهه امسال ۲۱ هزار و ۳۷۸ تن کالای اساسی شامل برنج هندی و پاکستانی ، مرغ و گوشت منجمد ، شکر ( خانوار ، صنف و صنعت )، قند و روغن در سطح استان تامین و توزیع شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در تامین وتوزیع کالای اساسی در سطح استان هیچ کمبود و مشکلی وجود ندارد و این فرایند به صورت مستمر و عادی در حال انجام می باشد.

این مقام مسئول در پایان اعلام داشت: هم استانی های شریف در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی از سمت واحدهای صنفی مراتب را جهت بررسی و رسیدگی از روشهای تماس تلفنی با سامانه ۱۲۴ و مراجه به وب سایت www.124.ir گزارش نمایند.

انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

به کانال تلگرام ما بپیوندید