کسب دو مدال ارزشمند بانوان ورزشکار سیستان و بلوچستان در رقابت های انتخابی تیم ملی موی تای

مدیر کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان گفت: بانوان ورزشکار سیستان و بلوچستان در رقابت های انتخابی تیم ملی موی تای دو مدال ارزشمند به دست آوردند.
ادهم کرد زابلی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان عنوان کرد: مسابقات قهرمانی کشور موتای، انتخابی تیم ملی در دو رده سنی جوانان و بزرگسالان از تاریخ ۱۶ لغایت ۲۰ مهرماه به میزبانی استان زنجان برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: در پایان این رقابت ها تیم منتخب موتای بانوان سیستان و بلوچستان به مربیگری و سرپرستی «فریبا خمر زاده» حضور پیدا کرده و توانستند دو مدال ارزشمند نقره و برنز کشوری کسب کنند.
کرد زابلی ادامه داد: بانوان شایسته سیستان و بلوچستان، «منا غفاری» در وزن ۵۱-جوانان با ۳ برد جذاب و یک باخت در پای فینال به مدال برنز دست یافت و همچنین «زینب سالارفر» در وزن -۶۰ جوانان با درخشش و ۴ برد و یک باخت مدال ارزشمند نقره را به گردن آویخت.
لازم به ذکر است؛ داور ارزنده استان سیستان و بلوچستان «فریبا مرادقلی» نیز در این رقابت ها قضاوت های خوبی از خود بجا گذاشت.
برچسب ها :ادهم کرد زابلی ، بانوان ورزشکار ، مدیر کل اداره ورزش و جوانان ، موتای
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰