تاریخ انتشار : دوشنبه 17 آبان 1400 - 7:24
کد خبر : 1415

سرقت تجهیزات برق مانع از اصلاح شبکه فرسوده توزیع برق شده است/ جایگزینی شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار بهترین راهکار مقابله با سرقت

سرقت تجهیزات برق مانع از اصلاح شبکه فرسوده توزیع برق شده است/ جایگزینی شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار بهترین راهکار مقابله با سرقت

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان گفت: بر اثر سرقت تجهیزات برق به بیش از ۸ میلیارد و ۵۶۶ میلیون تومان خسارت به شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان وارد شده است، هزینه ای که در صورت عدم وقوع سرقت می توانست بخش قابل توجهی از شبکه های فرسوده توزیع برق

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان گفت: بر اثر سرقت تجهیزات برق به بیش از ۸ میلیارد و ۵۶۶ میلیون تومان خسارت به شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان وارد شده است، هزینه ای که در صورت عدم وقوع سرقت می توانست بخش قابل توجهی از شبکه های فرسوده توزیع برق استان را اصلاح و بهینه سازی نمود.

به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان خلیل عوض زاده  در جلسه سوم کارگروه نظارت بر پیگیری حقوق عامه که با دستور راهکارهای اجرایی صیانت از اموال و تأسیسات عمومی مورد استفاده مردم (اب، برق، گاز و ..) برگزار شد اظهار داشت: در استان بیش از ۸۸۲ هزار مشترک از طریق بیش از ۴۰ هزار کیلومتر شبکه توزیع برق و ۲۶ هزار دستگاه ترانسفورماتور تامین برق می شوند بیان کرد: سرقت تجهیزات برق علاوه‌ بر ایجاد خاموشی، سبب وارد آمدن خسارت به شبکه توزیع برق، موجب آسیب و سوختن لوازم برقی مشترکان و در بعضی از موارد منجر به مرگ سارقان می شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه سرقت از کابل‌ و تجهیزات شبکه برق استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است افزود: کل سال ۹۹، بیش از ۳۰۱ هزار متر کابل شبکه توزیع برق طی چهار هزار و ۳۳۴ فقره سرقت و با ارزش ۱۳ میلیارد و ۳۱۹ میلیون تومان توسط سارقان سرقت شده است. که افزایش قیمت تجهیزات برق از جمله سیم های شبکه، سهولت امکان خرید و فروش در ضایعات فروشی ها و سهولت دسترسی و عدم برخورد بازدارنده از جمله عوامل افزایش سرقت تجهیزات برق است.

پنج هزار کیلومتر از شبکه توزیع برق سیستان و بلوچستان به کابل خودنگهدار تبدیل شده است

عوض زاده از جایگزینی شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار به عنوان راهکاری برای مقابله با پدیده شوم سرقت یاد کرد و گفت: تاکنون کار تبدیل پنج هزار و ۲۰۱ کیلومتر شبکه توزیع برق این استان به کابل خودنگهدار انجام شده است و با برنامه ریزی های صورت گرفته تا پایان سالجاری و در یک اقدام جهادی و فراگیر حدود هزار کیلومتر در برنامه اجرا قراردارد.

وی تصریح کرد: تاکنون کار مناقصه، تعیین پیمانکار و تامین کالا ۴۰۰ کیلومتر تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار مشخص شده است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: برگزاری جلسات و گشت های مشترک با حوزه نیروی انتظامی، کنترل مراکز ضایعات فروشی، تغییر آرایش شبکه، نظارت بر حمل بار مراکز ضایعاتی به خارج استان و بین شهری، برخورد شدید و بازدارنده با سارقان، انجام مکاتبات با مراجع ذیصلاح و ائمه جمعه و جماعات بمنظور فرهنگ سازی و تقویت روشنایی معابر از دیگر اقدامات انجام شده برای مقابله با سرقت تجهیزات شبکه توزیع برق بوده است.

عوض زاده همکاری پایگاه های بسیج محلات و نقش و همکاری مردم در این بخش را مهم دانست و بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده افراد مشکوک (به ویژه در محدوده زمانی ۱۲ بامداد تا پنج صبح) در حال صعود و یا فرود از تیرهای برق، مراتب را سریعا به شماره ۱۱۰ نیروی انتظامی و یا سامانه ۱۲۱ مرکز اتفاقات شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان اطلاع دهند.

اختصاص شعبه ویژه رسیدگی به تخریب اموال عمومی و جرائم برق

دادیار حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب شهر زاهدان در ادامه این نشست اظهار داشت: شعبه ویژه رسیدگی به تخریب اموال عمومی دستگاه های خدمات رسان جهت تسریع در روند رسیدگی به پرونده های این حوزه اختصاص یافت.

ابوالفضل احمد زاده بیان کرد: با توجه به هدفمند بودن برخی سرقت ها نیاز است اینگونه اتفاقات از تمام جوانب مورد بررسی قرار گیرد.

وی تصریح کرد: نیروی انتظامی همواره پای کار بوده اما نیاز است با تعامل بیشتر این همکاری تقویت شود.

انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور