تاریخ انتشار : شنبه 22 آبان 1400 - 8:51
کد خبر : 1496

پانزده روز حبس تعزیری و جریمه نقدی برای متخلف

پانزده روز حبس تعزیری و جریمه نقدی برای متخلف

مدیر کل اداره حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: پانزده روز حبس تعزیری و جریمه نقدی برای متخلف مجازات تخلف تصرف عدوانی در دادگاه، تذکری مهم به متخلفان محیط زیست است. وحیدپورمردان در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان گفت: متخلفی که در مناطق حفاظت شده محیط زیست اقدام به

مدیر کل اداره حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: پانزده روز حبس تعزیری و جریمه نقدی برای متخلف مجازات تخلف تصرف عدوانی در دادگاه، تذکری مهم به متخلفان محیط زیست است.


وحیدپورمردان در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان گفت: متخلفی که در مناطق حفاظت شده محیط زیست اقدام به تصرف عدوانی کرده بود محکوم به جریمه نقدی و حبس تعزیری شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان ادامه داد: پس از پیگیری های مجدانه محیط زیست استان و همکاری صمیمانه مجموعه قضایی استان، یک نفر متخلف که در یکی از مناطق تحت مدیریت محیط زیست استان اقدام به تصرف عدوانی برابر با سه هکتار کرده بود پس از شکواییه از سوی محیط زیست، به جریمه نقدی و حبس تعزیری محکوم شد.
وی تصریح کرد: محدوده مناطق تحت مدیریت استان بعنوان منطقه امن حیات وحش از حساسیت های مهم محیط زیست است و این مجموعه با تمام انرژی پیگیر موضوعاتی از این قبیل خواهد بود و بعنوان ضابط دادگستری نیز تا حصول نتیجه اقدام خواهد کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور