ثبت رکورد جدید واکسیناسیون کرونا در شهرستان زاهدان، با عبور از مرز ۸۸ درصد

رئیس مرکز بهداشت زاهدان گفت: با تلاش و همدلی همکاران و استقبال مردم، تاکنون ۸۸ درصد جمعیت بالای ۵۰ سال نوبت اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند. دکتر جلیل نجاتی، در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان بیان داشت: با تلاش و همدلی همکاران و استقبال مردم، تاکنون ۸۸ درصد
رئیس مرکز بهداشت زاهدان گفت: با تلاش و همدلی همکاران و استقبال مردم، تاکنون ۸۸ درصد جمعیت بالای ۵۰ سال نوبت اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
دکتر جلیل نجاتی، در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان بیان داشت: با تلاش و همدلی همکاران و استقبال مردم، تاکنون ۸۸ درصد جمعیت بالای ۵۰ سال نوبت اول واکسن کرونا و ۷۴ درصد آنان هر دو نوبت واکسن مذکور را دریافت نموده اند.
وی افزود: امید است؛ این اتفاق مثبت در کاهش ابتلاء و به ویژه میزان بستری در مراکز درمانی و مرگ و میر موثر باشد.
نجاتی خاطرنشان کرد: همکاری و مشارکت بیشتر مردم برای پوشش کامل جمعیت، نقش مهمی در نیل به هدف ایمن سازی جامعه در برابر بیماری کرونا دارد.
رییس مرکز بهداشت زاهدان تصریح کرد: برای ایجاد مصونیت در جامعه بایستی بیش از ۸۰ درصد از مردم هر دو دوز واکسن کرونای خود را دریافت نمایند.
انتهای پیام
برچسب ها :ایمن سازی ، دکتر جلیل نجاتی ، رییس مرکز بهداشت زاهدان ، میزان بستری ، واکسن کرونا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰