نزاع منجر به قتل۲ جوان چابهاری شد/تلاش پلیس برای دستگیری عاملان قتل

فرمانده انتظامی شهرستان چابهار گفت: در پی نزاع منجر به قتل ۲ جوان در شهرستان چابهار با پیگیری مجدانه پلیس هویت عاملان این اقدام شناسایی و تلاش برای دستگیری آنان ادامه دارد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان، سرهنگ “ابراهیم کوچکزائی”در این خصوص گفت: بیست و دوم آبان ماه حوالی ساعت ۲۰ و
فرمانده انتظامی شهرستان چابهار گفت: در پی نزاع منجر به قتل ۲ جوان در شهرستان چابهار با پیگیری مجدانه پلیس هویت عاملان این اقدام شناسایی و تلاش برای دستگیری آنان ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان، سرهنگ “ابراهیم کوچکزائی”در این خصوص گفت: بیست و دوم آبان ماه حوالی ساعت ۲۰ و سی دقیقه شب، در پی اعلام تماس شهروندان با مرکز فوریت های پلیسی۱۱۰ مبنی بر وقوع دو نزاع منجر به قتل جوان۲۵ و ۲۶ساله، یکی به وسیله ضربات چاقو و دیگری با اصابت گلوله در ۲ نقطه از خیابان های شهرستان چابهار، بلافاصله تیمی از ماموران پلیس آگاهی این شهرستان به محل وقوع ۲ حادثه اعزام و موضوع را به صورت ویژه مورد بررسی قرار دادند.
وی افزود: بنا بر اظهارات حاضرین در محل مشخص شد قتل این ۲جوان بر اثر نزاع رخ داده است.
این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: با تلاش و پیگیری مستمر مأموران، عاملان این اقدام شناسایی و تلاش تا لحظه دستگیری آنان از سوی پلیس ادامه خواهد داشت.
برچسب ها :ابراهیم کوچکزایی ، اصابت گلوله ، ضربات چاقو ، فرمانده انتظامی چابهار ، نزاع
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰