تاریخ انتشار : پنجشنبه 4 آذر 1400 - 9:45
کد خبر : 1629

هر کارخانه ای که بتواند گندم بخرد سهمیه صنف و صنعت دریافت خواهد کرد.

هر کارخانه ای که بتواند گندم بخرد سهمیه صنف و صنعت دریافت خواهد کرد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان گفت: هر کارخانه ای که بتواند گندم بخرد سهمیه صنف و صنعت دریافت خواهد کرد. دکتر غلامعلی گنجعلی در خصوص شرایط تخصیص سهمیه صنف و صنعت در استان سیستان و بلوچستان به خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان گفت: بر حسب تقاضایی که کارخانجات تولیدی صنف وصنعت

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان گفت: هر کارخانه ای که بتواند گندم بخرد سهمیه صنف و صنعت دریافت خواهد کرد.

دکتر غلامعلی گنجعلی در خصوص شرایط تخصیص سهمیه صنف و صنعت در استان سیستان و بلوچستان به خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان گفت: بر حسب تقاضایی که کارخانجات تولیدی صنف وصنعت از استان سیستان و بلوچستان داشته باشند ما طی نامه‌ای درخواست خود را در خصوص تخصیص گندم صنف و صنعت به شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام خواهیم کرد.

وی افزود: محدودیتی در تخصیص گندم صنف وصنعت به کارخانجات آرد استان نداریم و هر واحد آسیابانی که شرایط خرید گندم از استان مبدا را داشته باشد سهمیه گندم صنف وصنعت دریافت خواهد کرد.

به گفته گنجعلی باتوجه به اینکه استان سیستان و بلوچستان از کارخانه فعال در بخش صنف و صنعت برخوردار نیست عمدتا به دلیل مسافت های طولانی و کرایه حمل بالا کارخانجات ارد استان چندان نمی توانند در حوزه صنف و صنعت فعالیت قابل توجهی داشته باشند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

به کانال تلگرام ما بپیوندید