تاریخ انتشار : سه شنبه 9 آذر 1400 - 7:23
کد خبر : 1686

پهناورترین حوزه نظارت گمرکات کشور با کمبود شدید نیرو مواجه است

پهناورترین حوزه نظارت گمرکات کشور با کمبود شدید نیرو مواجه است

  این حوزه نظارت با دارا بودن ۲۸ گمرک و واحد کاری یکی از پهناورترین حوزه‌ های نظارت گمرکات کشور بوده که با وجود مشکلات زیرساختی و کمبود شدید نیروی انسانی در مرزها کماکان با اقتدار حافظ منافع اقتصادی جمهوری اسلامی ایران در مرزهای شرقی می باشد. به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان در

 

این حوزه نظارت با دارا بودن ۲۸ گمرک و واحد کاری یکی از پهناورترین حوزه‌ های نظارت گمرکات کشور بوده که با وجود مشکلات زیرساختی و کمبود شدید نیروی انسانی در مرزها کماکان با اقتدار حافظ منافع اقتصادی جمهوری اسلامی ایران در مرزهای شرقی می باشد.

به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان در دیدار معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان با ناظر گمرکات استان و جمعی از مدیران و معاونین حوزه نظارت خاشی، ناظر گمرکات استان سیستان و بلوچستان ضمن تبریک انتصاب دکتر داود شهرکی به سمت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان افزود: از آغاز رفع ممنوعیت واردات برنج خوراکی در بازه دو هفته و در راستای تنظیم بازار داخلی تاکنون قریب به ۱۲ هزار تن برنج خوراکی از انبارهای گمرک چابهار و زاهدان ترخیص گردیده که از این مقدار بیش از ۷۰ درصد به شهرهای تهران و مشهد و باقی مانده به مقصد سایر شهرهای کشور ارسال گردیده است.

ناظر گمرکات استان سیستان و بلوچستان یکی دیگر از چالش‌های پیش روی گمرک در این استان را احداث ساختمانها و ابنیه و تجهیزات مورد نیاز در بازارچه‌های مرزی عنوان و درباره تسریع در ترخیص کالا از بازارچه ها پیشنهاداتی را ارائه نمود.

خاشی با اشاره به اینکه عمده فعالیت گمرک چابهار در اسکله شهید بهشتی می باشد اعلام کرد: با تمهیدات به عمل آمده و همکاری سازمان بنادر و سازمان منطقه آزاد تعداد خروجی روزانه این اسکله به میانگین روزانه ۳۰۰ دستگاه کامیون افزایش یافته است.

در ادامه دکتر داود شهرکی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان، توسعه تجارت و رونق مرزها را عامل افزایش امنیت و رفاه مردم منطقه دانست و ضمن تقدیر از عملکرد شایسته گمرک در تسریع اجرای عملیات گمرکی ابراز امیدواری کرد حسن تعامل با گمرک قطعاً ادامه خواهد داشت.

وی همچنین توجه ویژه به فرآیند کولبری در بازارچه ها، رفع تعلیق کارتهای بازرگانی، ساماندهی و استفاده از ظرفیت پیله وری و تقویت زیرساخت ها و منابع در بازارچه های مرزی را مهمترین اولویت های دولت در کمک به معیشت مرزنشینان استان اعلام و بر لزوم پیگیری وضعیت نیروی انسانی با توجه به جلسه اخیر معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان در پایان توجه ویژه به صادرات کالا در راستای اجرای فرامین مقام معظم رهبری را امری لازم و ضروری دانست و اولویت بخشیدن به خروج کالاهای صادراتی از گمرکات استان را خواستار شد.

انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

به کانال تلگرام ما بپیوندید