تاریخ انتشار : شنبه 13 آذر 1400 - 8:23
کد خبر : 1747

رفع تصرف ۳۵۰۰ متر مربع از اراضی دولتی شهر زاهدان 

رفع تصرف ۳۵۰۰ متر مربع از اراضی دولتی شهر زاهدان 

  مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان از رفع تصرف ۳۵۰۰ متر مربع از اراضی دولتی غرب زاهدان خبر داد. عطاءاله اکبری در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان ابراز داشت: تعدادی از متجاوزان به اراضی دولتی طی روزهای اخیر در ۳۵۰۰ متر مربع زمین منطقه موسوم به نعمت

 

مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان از رفع تصرف ۳۵۰۰ متر مربع از اراضی دولتی غرب زاهدان خبر داد.

عطاءاله اکبری در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان ابراز داشت: تعدادی از متجاوزان به اراضی دولتی طی روزهای اخیر در ۳۵۰۰ متر مربع زمین منطقه موسوم به نعمت آباد در غرب شهر زاهدان در قالب ۱۰ قطعه اقدام به دیوار کشی نموده بودند که یگان حفاظت این اداره کل به منظور پیشگیری از تصرف اراضی دولتی تحت تملک در شهرستان اقدام به تخریب دیوار کشی های انجام شده و جلوگیری از ادامه ساخت و سازهای غیر مجاز نمودند.


وی تاکید کرد: تیم‌های گشت و مراقبت یگان حفاظت اراضی سیستان و بلوچستان هم در سطح ادارات شهرستان‌ها و هم در ستاد این اداره‌ کل به صورت شبانه‌روزی و مستمر عرصه‌های دولتی را مورد رصد و پایش قرار می‌دهند تا به محض مشاهده هرگونه تخلف بر روی اراضی ملی با متخلفان برخورد قانونی نمایند.

مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان از همراهی و همدلی دستگاه قضا در رفع تصرف اراضی دولتی قدردانی کرد و گفت: از شهروندان گرامی درخواست داریم با مشاهده هرگونه زمین‌خواری را با شماره تلفن شبانه روزی ۱۶۵۶ به یگان حفاظت اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان اطلاع دهند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

به کانال تلگرام ما بپیوندید