تاریخ انتشار : یکشنبه 14 آذر 1400 - 7:29
کد خبر : 1760

ضرورت  اعمال سیاست توانمندسازی در مواجهه با بی‌خانمانی/تعیین مکان برای اسکان موقت متکدیان و بی سرپناهان با تاکید بر ساماندهی زنان و کودکان

ضرورت  اعمال سیاست توانمندسازی در مواجهه با بی‌خانمانی/تعیین مکان برای اسکان موقت متکدیان و بی سرپناهان با تاکید بر ساماندهی زنان و کودکان

مدیر کل دفتر امور بانوان وخانواده استانداری سیستان و بلوچستان از ضرورت اعمال سیاست توانمندسازی در مواجهه با بی‌خانمانی و تعیین مکان برای اسکان موقت متکدیان و بی سرپناهان با تاکید بر ساماندهی زنان و کودکان خبر داد.   به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان زهرا ابراهیمی در بازدید و بررسی  وضعیت ستاد متکدیان

مدیر کل دفتر امور بانوان وخانواده استانداری سیستان و بلوچستان از ضرورت اعمال سیاست توانمندسازی در مواجهه با بی‌خانمانی و تعیین مکان برای اسکان موقت متکدیان و بی سرپناهان با تاکید بر ساماندهی زنان و کودکان خبر داد.

 

به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان زهرا ابراهیمی در بازدید و بررسی  وضعیت ستاد متکدیان شهرداری زاهدان که با همراهی مشاور شهردار در امور بانوان و معاون سازمان فرهنگی،هنری و ورزشی شهرداری زاهدان انجام شد ،با تاکید بر اهمیت غربالگری و ساماندهی آنان بویژه بانوان و کودکان در فصل سرما،اظهار داشت:با توجه به برودت و سرمای هوا ،ضرورت دارد  مکان هایی جهت اسکان موقت زنان، سرپناه تعیین گردد.و این مکان در شهرستان زاهدان در حال احداث است.

این مسئول در ادامه گفت:گسترش  تکدی گری، جامعه را با اشکال گوناگونی،از آسیب های اجتماعی برای  زنان  و تشکیل باندهای تکدی گری ،روبرو کرده و ضرورت دارد ،طرح‌ها و سیاست‌های سازمان‌دهی بی‌خانمانی شهری که  بخش عمده‌یی از آن توسط شهرداری  انجام می‌شود  به‌صورت مستمر و راهبردی اجرا شود .

وی تاکید کرد:دفتر امور بانوان و خانواده ی استانداری در این حوزه با هدف   بازگرداندن این قشر آسیب‌دیده به زندگی عادی و توانمندسازی آن تلاش می کند و راه اندازی گرمخانه ها در دستور کار دفتر قرار گرفته است.

متولی امور بانوان و خانواده ی استان در ادامه با اشاره به اینکه ساماندهی متکدیان وظیفه ای میان سازمانی است ،تصریح کرد:ساماندهی متکدیان و سپس برنامه ریزی برای جمع آوری باندها و گروه‌های هدایت کننده جریان کودکان کار و حمایت های حقوقی و اعمال سیاست های توانمندسازی برای آنان نیز از جمله راهبردهایی است که باید به جدیت تدوین و انجام شود .

این مسئول در پایان گفت: تدوین برنامه  های اثر بخش  درجهت ساماندهی ، توانمندسازی و جلوگیری از تبدیل پدیده ی تکدی گری به منبعی برای کسب و کارهای غیرمشروع از طریق هم افزایی میان سازمانی و تعامل سازمان های مردم نهاد ،امکان پذیر است.

انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

به کانال تلگرام ما بپیوندید