تاریخ انتشار : سه شنبه 30 آذر 1400 - 7:55
کد خبر : 1972

۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در زاهدان کشف شد

۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در زاهدان کشف شد

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان سیستان و بلوچستان از کشف و توقیف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق از یک دستگاه خودرو تانکردار توسط عوامل این پلیس در شهر “زاهدان” خبر داد. به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان سرهنگ “حسین علیزاده مقدم” عنوان داشت: در راستای طرح سراسری برخورد با اعضای باندهای سازمان یافته قاچاق

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان سیستان و بلوچستان از کشف و توقیف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق از یک دستگاه خودرو تانکردار توسط عوامل این پلیس در شهر “زاهدان” خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان سرهنگ “حسین علیزاده مقدم” عنوان داشت: در راستای طرح سراسری برخورد با اعضای باندهای سازمان یافته قاچاق سوخت و فرآورده های نفتی، ماموران پلیس امنیت اقتصادی این استان در یکی از محورهای مواصلاتی شهر “زاهدان” به یک دستگاه خودرو تانکردار مشکوک شده و آن را متوقف کردند.


رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان اظهار داشت: ماموران پس از بازرسی از این خودرو ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل کشف کردند که در این رابطه ۳ متهم دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.
وی خاطر نشان کرد: قاچاق سوخت باعث ضربه زدن به اقتصاد کشور می شود و پلیس همواره خود را ملزم به مبارزه جدی با عاملان امر قاچاق سوخت به ویژه اعضای باندهای سازمان یافته می داند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور