دام مازاد دامداران سطح استان براساس ضوابط ابلاغی خریداری می شود/ تأمین نهاده منطقه سیستان در دستور کار قرار دارد

مدیر کل جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در تأمین نهاده منطقه سیستان بدلیل شرایط خشکسالی مفرط و کمبود آب و عدم وجود مراتع در اولویت کار سازمان قرار دارد. به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان محمدعلی نیکبخت در نشست خبری با اصحاب رسانه عنوان کرد: دولت تولید، تأمین، توزیع و نظارت بر بازار
مدیر کل جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در تأمین نهاده منطقه سیستان بدلیل شرایط خشکسالی مفرط و کمبود آب و عدم وجود مراتع در اولویت کار سازمان قرار دارد.
به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان محمدعلی نیکبخت در نشست خبری با اصحاب رسانه عنوان کرد: دولت تولید، تأمین، توزیع و نظارت بر بازار ۲۵ کالای اساسی را بر عهده وزارت جهادکشاورزی در کشور ودر استانها بر عهده سازمان جهادکشاورزی گذاشته است.
نیکبخت افزود: تأمین کالاهای اساسی و پر مصرف شامل گندم، برنج، شکر و روغن در اولویت کار ماست و با ذخیره سازی مناسب که انجام شده خوشبختانه هیچ مشکلی در استان حداقل برای یکسال آینده وجود نداردو این امر در این شرایط تحریم های سنگین بسیار امیدوار کننده است.
وی خشکسالی ها و کم بارشی فصل پاییز را عمده عامل کاهش علوفه مرتعی برشمرد وافزود برای جلوگیری از تنش تامین خوراک دام، با هماهنگی های انجام شده و فعال سازی کارخانجات تولید خوراک دام در استان، بجای نهاده خام دامی، کنسانتره یا همان خوراک آماده و غنی شده در استان تولید و از طریق توسط تعاون روستایی و عشایری تحویل دامداران سطح استان مینماییم
نیکبخت با اشاره به خرید دام سبک وسنگین مازاد دامداران اشاره کرد وگفت: شرکت پشتیبانی امور دام استان آمادگی دارد تا دام مازاد دامداران سطح استان را براساس ضوابط ابلاغی خرید نماید.
وی تصریح کرد: در تأمین نهاده منطقه سیستان بدلیل شرایط خشکسالی مفرط و کمبود آب و عدم وجود مراتع در اولویت کار سازمان قرار دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فرصت مرز را غنیمت شمرد وتاکید کرد با توجه به زیر ساخت های ایجاد شده در تولید گوشت قرمز، سیستان وبلوچستان میتواند بخش عمده ذخایر استراتژیک گوشت قرمز مورد نیاز کشور را تولید و تأمین نماید.
نیکبخت اظهار داشت در تولید گوشت مرغ و تخم مرغ عقب ماندگی تاریخی داریم حدود یکسال است که ممنوعیت سرمایهگذاری و توسعه واحدهای مرغداری را برداشته ایم.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۳۰ درصد گوشت مرغ مورد نیاز استان راتولید میکنیم و۷۰ درصد خارج از استان وارد میشود و برای رسیدن به مرز خودکفایی نیاز به ایجاد ۴۳۰ واحد جدید صنعتی پرورش مرغ گوشتی ۲۰ هزار قطعه ای داریم که هماکنون نهضت بزرگی در راه اندازی واحدهای جدید مرغداری در استان برپا شده است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی اظهار امیدواری کرد: تا دوسال آینده با راه اندازی واحدهای جدید بخش اعظم گوشت مرغ مورد نیاز استان را تولید خواهیم کرد.
نیکبخت در پایان اذعان داشت ۵ زنجیره کامل تولید گوشت مرغ برای سرمایهگذاری کلان در شهرستان های زاهدان، راسک، خاش و سیستان طراحی کردهایم تا انشالله در اسرع وقت با جذب سرمایهگذاربتوانیم استان را بیش از پیش در مسیر توسعه واحدهای مرغداری قرار دهیم.
گفتنی است ۳۰ نفر از فعالان رسانه ای استان و مدیران کل غله و خدمات بازرگانی، شرکت پشتیبانی امور دام و سازمان تعاون روستایی در نشست خبری ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان حضور داشتند.
انتهای پیام
برچسب ها :تامین نهاده ، خشکسالی و کم بارشی ، دام سبک و سنگین ، عقب ماندگی ، کالای اساسی ، گوشت مرغ و تخم مرغ ، محمدعلی نیکبخت ، مدیرکل جهاد کشاورزی ، ممنوعیت سرمایه گذاری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰