ضرورت برگزاری تمامی امتحانات داخلی و نهایی به صورت حضوری
مدیرکل آموزش و پرورش نسبت به برگزاری تمامی امتحانات داخلی و نهایی به صورت حضوری تاکید کرد. به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان حمیدرضا رخشانی در نشست مشترک شورای معاونین اداره کل و شورای معاونان ادارات شهرستان ها و مناطق استان بر برگزاری تمامی امتحانات داخلی و نهایی به صورت حضوری تاکید کرد و
مدیرکل آموزش و پرورش نسبت به برگزاری تمامی امتحانات داخلی و نهایی به صورت حضوری تاکید کرد.
رخشانی در نشست مشترک شورای معاونین اداره کل و شورای معاونان ادارات شهرستان ها و مناطق استان با تبریک هفته سواد آموزی و هفته گزینش، دهه بصیرت و میثاق امت با ولایت را گرامی داشت و اظهار کرد: بصیرت از مهمترین ویژگیهای لازم برای اداره بهتر امور است و در شرایط فعلی کشور و جامعه که با اعمال تحریمهای سخت اقتصادی، شاهد وجود سختی های فراوان هستیم باید با تدبر، دقت، بصیرت و بینش پاسخگوی مسئولیت خود باشیم.
رخشانی هم افزایی و همراهی را رمز موفقیت در یک مجموعه و زمینه تحقق هدف مشترک عنوان کرد و گفت: باید تلاش کنیم تا در هر زمینهای خروجی کار ما به نفع مردم، سیستم و نظام باشد.
وی با اشاره به شروع فصل امتحانات در مدارس، بر اجرای حضوری امتحانات تاکید کرد و گفت: در صورتی که در مناطق سیلزده جنوب استان هم اینک امکان برگزاری حضوری امتحانات وجود ندارد، زمان امتحانات باید به تعویق بیفتد اما در هر صورت به شکل حضوری برگزار شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خاطر نشان کرد: خسارتهای وارد شده به مدارس جنوب استان در اثر آبگرفتگی نیز باید در هر شهرستان جمعبندی و برای اداره کل ارسال شود تا از طریق ستاد مدیریت بحران و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس پیگیری های لازم را انجام دهیم.
رخشانی بر جذب حداکثری بازماندگان و تارکان از تحصیل در شهرستان ها و مناطق استان تاکید کرد و گفت: براساس آمار ثبت احوال امسال ۸۹ هزار نفر در استان باید وارد پایه اول ابتدایی می شدند اما ۱۱۷ هزار ثبت نام در پایه اول مدارس استان انجام شده است و این آمار نشان دهنده جذب کودکانی است که در سال گذشته وارد مدرسه نشدهاند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان جلوگیری از تکرار پایه در استان را یکی دیگر از مهمترین ماموریتهای روسای ادارات آموزش و پرورش در سطح استان عنوان کرد و گفت: امیدواریم در سال ۱۴۰۱- ۱۴۰۰ شاهد ارتقای نمره میانگین نهایی استان در کشور و همچنین افزایش درصد قبولی کنکور و کسب رتبههای خوب در این آزمون علمی باشیم.
رخشانی تصریح کرد: با توجه به شیوع سویه جدید ویروس کرونا انجام دوز واکسیناسیون فرهنگیان ضروری است و مدیران ادارات آموزش و پرورش در شهرستان ها و مناطق باید نسبت به این موضوع اهتمام جدی داشته باشند.
برچسب ها :حمیدرضا رخشانی ، مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان ، نشست مشترک شورای معاونین ، واکسیناسیون فرهنگیان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰