تاریخ انتشار : دوشنبه 16 اسفند 1400 - 15:58
کد خبر : 3012

کاشت ۴۲۰ هزار اصله نهال در سطح استان به مناسبت روز درختکاری

کاشت ۴۲۰ هزار اصله نهال در سطح استان به مناسبت روز درختکاری

  استاندار گفت: ۴۲۰ هزار اصله نهال به مناسبت روز درختکاری در سطح استان غرس می شود. به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان؛ حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان؛ به مناسبت ۱۵ اسفندماه روز درختکاری در مراسم نمادین کاشت نهال، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه؛اظهار داشت: ۴۲۰ هزار اصله نهال به مناسبت روز درختکاری

 

استاندار گفت: ۴۲۰ هزار اصله نهال به مناسبت روز درختکاری در سطح استان غرس می شود.

به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان؛ حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان؛ به مناسبت ۱۵ اسفندماه روز درختکاری در مراسم نمادین کاشت نهال، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه؛اظهار داشت: ۴۲۰ هزار اصله نهال به مناسبت روز درختکاری در سطح استان کاشت می‌شود که حدود ۳۰۰ هزار اصله در سطح ۵ هزار هکتارمنابع طبیعی کاشت می شود و ۱۲۰ هزار نهال از طریق مشارکتهای مردمی و شهرداری و دستگاه‌های دولتی کاشت می شود که از این تعداد به طور مشخص ۳۰ هزار اصله نهال در سطح شهر زاهدان کاشته می شود.

مدرس خیابانی گفت: روز ۱۵ اسفند و روز درختکاری به عنوان یک نماد است و ما هر روز باید نسبت به غرس نهال و افزایش پوشش گیاهی اقدام کنیم و نسبت به محیط زیست و حفظ منابع طبیعی کوشش داشته باشیم.
وی به بیانات مقام معظم رهبری در کاشت نهال اشاره کرد که کاشت درخت و توسعه پوشش گیاهی را به عنوان یک عرف و الگو تاکید کرده اند.

استاندار ادامه داد: حفظ محیط زیست و منابع طبیعی جزو اولویت هاست و باید نسبت به کاشت نهال به عنوان یک الگوی همگانی اقدام کنیم و این امر در بین همه سنین و اقشار به عنوان یک فرهنگ مطرح شود تا محیطی سبز و سالم و بدور از آلایندگی داشته باشیم.
وی ادامه داد: غرس نهال در واقع نمادی از ایجاد یک خلقت است و با کاشت یک نهال تولدی ایجاد میشود.
استاندار با تاکید بر این کار پسندیده افزود:به خودم و به هم استانی های عزیز توصیه می‌کنم با کاشت نهال و نگهداری از آن با توجه به طبیعت خشک استان و کم آبی و با امکانات موجود استان را به استانی سرسبز تبدیل کنیم.

وی طرح های آبخیزداری جهاد کشاورزی را اقدامی مثبت در حوزه حفظ منابع طبیعی استان عنوان کرد و اظهار داشت: اجرای طرح های آبخیزداری باید سرعت گیرد چرا که روش های تامین آب که در برنامه داریم از جمله تامین آب از دریای عمان با هزینه های گزاف انجام میشود و باید در کنار آن با استفاده از امکانات و روان آبها و نزولات جوی و طرح‌های آبخیزداری استفاده بهتری از این منابع اندک داشته باشیم.


مدرس خیابانی اضافه کرد: ۱۸ میلیون هکتار از اراضی باید تحت تاثیر طرح‌های آبخیزداری قرار گیرند که در حال حاضر این طرح ها در ۵۰۰ هزار هکتار اراضی اجرا شده و ۱.۴ میلیون هکتار تحت مطالعه است که این روند به کندی پیش می‌رود و باید بخش خصوصی مشارکت و ورود کند.

وی تصریح کرد: در صورت اجرای طرح‌ها از منابع آب موجود بهره‌وری بیشتری خواهیم داشت و از محل طرح‌های آبخیزداری و تامین آب،توسعه کشاورزی و دامپروری را بتوانیم داشته باشیم.

انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور