تاریخ انتشار : پنجشنبه 19 اسفند 1400 - 11:45
کد خبر : 3041

انجام ۵ هزار مورد بازرسی بر عملکرد مراکز فروش و نانوایی های استان سیستان و بلوچستان

انجام ۵ هزار مورد بازرسی بر عملکرد مراکز فروش و نانوایی های استان سیستان و بلوچستان

مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان گفت: از ابتدای شروع به کار سازمان جهاد کشاورزی در بحث نظارت بر بازار کالاهای کشاورزی تعداد۵ هزار مورد بازرسی بر عملکرد مراکز فروش و نانوایی های استان سیستان و بلوچستان انجام شده است. منصور عدل در گفت و گو با

مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان گفت: از ابتدای شروع به کار سازمان جهاد کشاورزی در بحث نظارت بر بازار کالاهای کشاورزی تعداد۵ هزار مورد بازرسی بر عملکرد مراکز فروش و نانوایی های استان سیستان و بلوچستان انجام شده است.

منصور عدل در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان ابراز داشت: تداوم بازرسی از مراکز فروش محصولات و نانوایی ها همچنان با قوت پیگیری می‌شود ودر مدت دو ماه گذشته توسط ۴۰ گروه بازرسی و نظارت بر بازار بیش از۵ هزار بازرسی از مراکز عرضه کالا ونانوایی ها در سطح استان انجام گرفته است.

وی تصریح کرد: عمده اهداف این بازرسی های روزانه را ایجاد آرامش بازار و تأمین و عرضه بموقع محصولات کشاورزی در بازار و جلوگیری از هرگونه سودجویی، کم فروشی، تقلب و گران فروشی و احتکار و سایر مصادیق اعلام کرد و اظهار داشت خوشبختانه موجبات رضایتمندی مصرف کنندگان را فراهم نموده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور