اولین رویداد تولید محتوای فرهنگی و هنری دانش آموزی در زاهدان برگزار شد
دبیر اجرایی اولین رویداد تولید محتوای فرهنگی و هنری دانش آموزی زاهدان گفت: اولین رویداد تولید محتوای فرهنگی و هنری دانش آموزی با رقابت ۲۶۵نفر از شرکت کنندگان و راه یابی ۴۱نفر به مرحله نهایی در کانون شهید عالی زاهدان برگزار شد. علی صوفی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان عنوان
دبیر اجرایی اولین رویداد تولید محتوای فرهنگی و هنری دانش آموزی زاهدان گفت: اولین رویداد تولید محتوای فرهنگی و هنری دانش آموزی با رقابت ۲۶۵نفر از شرکت کنندگان و راه یابی ۴۱نفر به مرحله نهایی در کانون شهید عالی زاهدان برگزار شد.
علی صوفی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان عنوان کرد: اولین رویداد تولید محتوای فرهنگی و هنری دانش آموزی از۱۰اردیبهشت ۱۴۰۱ در قالب مرحله راستی آزمایی در روزهای ۲۹، ۳۰ و ۳۱ خرداد ماه برگزار شد.

وی افزود: مرحله نیمه نهایی۱۱تیرماه با رقابت ۲۶۵نفر از شرکت کنندگان در کانون شهید عالی زاهدان برگزار شد.
صوفی ادامه داد: ۴۱نفر از شرکت کنندگان به مرحله نیمه نهایی راه یافته اند.
این مسئول تصریح کرد: این رویداد تولید محتوای فرهنگی و هنری در رشته های بازیگری، گویندگی، مجری گری، کارگردانی، سنداپ کمدی، دوبله، گزارشگری، انیمیشن، موسیقی و خوانندگی، عکاسی، تدوین و تیزر اجرا شده است.
دبیر اجرایی اولین رویداد تولید محتوای فرهنگی و هنری دانش آموزی زاهدان شناسایی و جذب نوجوانان و جوانان مستعد جهت ساخت و تولید محتوای برنامه های فرهنگی و هنری و انتشار آن در شبکه های اجتماعی را از اهداف اجرای این برنامه برشمرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰