۱۰۲ هزار نفر از ساکنان سیستان و بلوچستان از طرحهای آبی هفته دولت بهرهمند شدند
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: با صرف هزینه ۴۴ میلیارد تومان، ۱۰۲ هزار نفر از طرحهای آبی هفته دولت بهرهمند شدند. به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان “علیرضا قاسمی” با اعلام این خبر بیان کرد: همزمان با هفته دولت سال ۱۴۰۱، ۴۸ شهر و روستای استان در قالب ۱۲
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: با صرف هزینه ۴۴ میلیارد تومان، ۱۰۲ هزار نفر از طرحهای آبی هفته دولت بهرهمند شدند.
به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان “علیرضا قاسمی” با اعلام این خبر بیان کرد: همزمان با هفته دولت سال ۱۴۰۱، ۴۸ شهر و روستای استان در قالب ۱۲ طرح، آبرسانی یا رفع تنش آبی شدند.
وی جمعیت بهرهمند از این طرحها را ۱۰۲ هزار نفر اعلام و اضافه کرد: عمده طرحهایی که در این هفته به بهرهبرداری رسید، شامل اجرای خطوط انتقال و شبکه توزیع، حفر و تجهیز چاه و اصلاح و توسعه شبکههای توزیع شهری و روستایی بود که در ۱۰ شهرستان افتتاح شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برای تکمیل طرحهای هفته دولت بالغ بر ۴۴ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است، گفت: این میزان اعتبار از منابع استانی، ملی، ردیفهای داخلی و تنش آبی تامین شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰