آغاز ۲۶ پروژه راه عشایری / استفاده از پنل های خورشیدی برای تامین برق عشایر سیستان و بلوچستان
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ۲۶ پروژه راه عشایری در استان آغاز شده که امیدواریم هر چه سریعتر به مرحله بهره برداری برسد. به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان حسین مدرس خیابانی در نشست شورای هماهنگی عشایر سیستان و بلوچستان اظهار داشت: جمعیت عشایر استان حدود ۱۳۰ هزار نفر بوده که چهار درصد
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ۲۶ پروژه راه عشایری در استان آغاز شده که امیدواریم هر چه سریعتر به مرحله بهره برداری برسد.
به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان حسین مدرس خیابانی در نشست شورای هماهنگی عشایر سیستان و بلوچستان اظهار داشت: جمعیت عشایر استان حدود ۱۳۰ هزار نفر بوده که چهار درصد جمعیت کل استان را در بر میگیرد.
وی افزود: باید زیرساخت های روستایی و عشایری به عنوان کانون های تولید تقویت شوند.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: رتبه اول پرورش شتر کشور با ۱۵ هزار نفر مربوط به عشایر استان است.
وی ادامه داد: عشایر استان حدود یک میلیون راس دام و هفتاد هزار متر مربع گلیمبافی به خود اختصاص داده اند که به خوبی توانسته اند سهم خود را در اقتصاد ملی ایفا کند.

مدرس خیابانی ادامه داد: دسترسی به امکانات از جمله راه، بهداشت و برق در بین عشایر پیشرفت خوبی داشته اما باید کار بیشتری انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه عشایر زندگی خود را به وسیله دام می گذراند، مقرر شد واکسیناسیون سیار با محوریت عشایر استان انجام شود.
استاندار سیستان و بلوچستان عنوان کرد: با حضور سازمان عشایری و شرکت پشتیبانی امور دام خرید تضمینی دام با هدف کوتاه کردن دست دلالان از دام عشایر انجام شود.
وی با اشاره به اهمیت آموزش در بین دانش آموزان عشایر افزود: جذب بازماندگان از تحصیل به صورت جدی در بین عشایر پیگیری شده و می شود.
مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: ارقام اعتباری خوبی در دولت سیزدهم به عشایر اختصاص پیدا کرده که همه و همه با هدف حفظ جمعیت عشایر در استان در حال اجراست.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰