رفع تصرف حدود افزون بر ۵۷ هزار متر مربع از اراضی دولتی در سیستان و بلوچستان
مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان از رفع تصرف و خلع ید ۵۷ هزار و ۶۵۰ متر مربع از اراضی دولتی این استان به ارزش بالغ بر ۱۹۲ میلیارد ریال از ابتدای سالجاری تاکنون با اجرای حکم قضایی توسط یگان حفاظت از اراضی این اداره کل خبر داد. عطاء اله اکبری در
مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان از رفع تصرف و خلع ید ۵۷ هزار و ۶۵۰ متر مربع از اراضی دولتی این استان به ارزش بالغ بر ۱۹۲ میلیارد ریال از ابتدای سالجاری تاکنون با اجرای حکم قضایی توسط یگان حفاظت از اراضی این اداره کل خبر داد.
عطاء اله اکبری در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: این میزان رفع تصرف اراضی دولتی طی ۲۱ عملیات از دست اشخاص فرصت طلب و سودجو توسط یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان با همکاری و همراهی دستگاه قضا و نیروی انتظامی استان خارج شده است.
وی با بیان اینکه بیشترین رفع تصرفات این مدت استان به ترتیب به شهرستان های زاهدان و سراوان اختصاص دارد، تصریح کرد: به طور حتم و با قاطعیت با سودجویانی که قصد تعدی و دست درازی به اراضی ملی و بیت المال را دارند، برخورد قانونی خواهیم کرد و برای تحقق این امر مهم از کلیه توان اجرایی و قانونی خود استفاده میکنیم.

مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان افزود: یگان حفاظت این اداره کل با قاطعیت تمام مقابل افراد سودجو و فرصت طلب ایستاده و دست متجاوزان به اموال عمومی و بیت المال را کوتاه می کند.
اکبری خاطر نشان کرد: مردم در معاملات خود شرایط احتیاط را رعایت کرده و پس از استعلامات لازم از اداره کل راه و شهرسازی و سایر ادارات مربوطه نسبت به خرید ملک اقدام کنند و در مواجهه با زمینخواری با شماره تلفن شبانه روزی ۱۶۵۶ یگان حفاظت اطلاع دهند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰