تولید محصولات گلخانه ای زمینه اشتغال ۵ هزار نفر را در سیستان و بلوچستان فراهم کرده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گفت: سطح گلخانه های استان سیستان و بلوچستان در مجموع حدود ۳۵۰ هکتار می باشد که از این سطح سالیانه بیش از ۶۵ هزار تن محصول تولید می گردد و اشتغال مستقیم بیش از ۵هزار نفر، حاصل توسعه گلخانه ها در سالیان اخیر می باشد. به گزارش خبرنگار
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گفت: سطح گلخانه های استان سیستان و بلوچستان در مجموع حدود ۳۵۰ هکتار می باشد که از این سطح سالیانه بیش از ۶۵ هزار تن محصول تولید می گردد و اشتغال مستقیم بیش از ۵هزار نفر، حاصل توسعه گلخانه ها در سالیان اخیر می باشد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان امان اله طوقی در گردهمایی وبیناری با گلخانه داران سبزی و صیفی استان سیستان و بلوچستان که با هدف ارتقای سلامت محصولات کشاورزی برگزار شد عنوان کرد: بر اساس برنامه های ابلاغی سطح توسعه گلخانه ها طی سالجاری در استان ۸۰ هکتار برنامه شده که تاکنون ۲۵ هکتار به بهره برداری رسیده است.

وی تصریح کرد: با توجه به ظرفیت استان به لحاظ اقلیمی بخصوص نواحی جنوبی برنامه توسعه باغات و کشت سبزی و صیفی در محیط های کنترل شده (سایبان و گلخانه) تدوین گردیده و در حال حاضر چندین طرح در سطح ۴ هزار هکتار با استفاده از اراضی و منابع آب پایاب سدها و شیرین سازی آب دریا به این امر اختصاص داده شده است.
طوقی اظهار داشت: با اجرای این طرح ها زمینه خودکفائی محصولات گرمسیری بخصوص موز و سایر محصولات فراهم می گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰