تاریخ انتشار : شنبه 28 آبان 1401 - 8:20
کد خبر : 5189

ایمن سازی قریب به ۱۰ هزار قلاده سگ صاحبدار در استان

ایمن سازی قریب به ۱۰ هزار قلاده سگ صاحبدار در استان

    رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان اذعان داشت:بیماری هاری یکی از مهم ترین و کشنده ترین بیماری های مشترک بین انسان و حیوان می باشد و متاسفانه این بیماری درمان ندارد، لذا پیشگیری از آن حائز اهمیت می باشد.   دکتر ویدا معزی در

 

 

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان اذعان داشت:بیماری هاری یکی از مهم ترین و کشنده ترین بیماری های مشترک بین انسان و حیوان می باشد و متاسفانه این بیماری درمان ندارد، لذا پیشگیری از آن حائز اهمیت می باشد.

 

دکتر ویدا معزی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان ابراز داشت: علائم این بیماری در حیوان شامل تغییر رفتار اعم از پرخاشگری یا آرام تر شدن حیوان، فلج شدن عضلات، ریزش بزاق و حمله و همچنین اصلی ترین راه سرایت بیماری، گاز گرفتن و پنجه کشیدن می باشد.

دکتر معزی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون در سامانه پایش و مراقبت بیماری های دام استان تعداد ۱۳ کانون تایید شده دامی بیماری گزارش شده است که اداره کل دامپزشکی استان براساس برنامه سازمان دامپزشکی کشور در این مدت نسبت به انجام واکسیناسیون رایگان قریب به ۱۰ هزار قلاده سگ صاحب دار اقدام نموده است.

این مقام مسئول ادامه داد: همچنین این اداره کل نسبت به برگزاری کلاس های آموزشی – ترویجی، برنامه های رادیویی و تلویزیونی برای آموزش بهره برداران و ارتقا آگاهی عموم مردم در سراسر استان اقدام نموده و تعداد ۲۲۷۸ کلاس آموزشی برای ۷۱۸۵ نفر برگزار نموده است.


رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان از مردم تقاضا نمود تا هر گونه موارد حیوان گزیدگی را هار گزیدگی تلقی نموده و سریعاً به مراکز درمانی مراجعه و از انجام هرگونه رفتاری که باعث تجمع حیوانات ولگرد در اطراف محیط های مسکونی می گردد مانند رها کردن زباله و پسماند مواد غذایی در محیط، رها کردن لاشه حیوانات تلف شده جلوگیری نمایند و هر گونه تغییر رفتار حیوان و مشاهده علائم مشکوک به بیماری هاری را به نزدیک ترین اداره دامپزشکی شهرستان و سامانه ۱۵۱۲ تلفن گویا اداره دامپزشکی اطلاع دهند و برای واکسیناسیون رایگان سگ های خود به اداره دامپزشکی شهرستان مراجعه نمایند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور