افزایش سرعت خدمات رسانی الکترونیک در ادارات ثبت احوال استان با اتصال ۱۸ اداره ثبت احوال به فیبر نوری
️ مدیر کل ثبت احوال استان گفت : با هدف افزایش سطح رضایت مراجعین و تسریع در امر خدمات رسانی متقاضیان تاکنون ۱۸ اداره ثبت احوال به خط فیبر نوری متصل گردیده اند . ️ رضا راحت دهمرده در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان ابراز داشت: ثبت احوال استان در
️ مدیر کل ثبت احوال استان گفت : با هدف افزایش سطح رضایت مراجعین و تسریع در امر خدمات رسانی متقاضیان تاکنون ۱۸ اداره ثبت احوال به خط فیبر نوری متصل گردیده اند .
️ رضا راحت دهمرده در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان ابراز داشت: ثبت احوال استان در راستای انجام وظایف و ماموریت های سازمانی خود ماهانه به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در سطح استان خدمات ارائه می نماید و این امر با توجه به آنلاین و الکترونیکی شدن خدمات ثبت احوال و حجم مراجعه کنندگان ، نیازمند ارتقا پهنای باند مخابراتی و افزایش سرعت در جهت افزایش سطح رضایت شهروندان را داشت که با پیگیری های صورت گرفته و همکاری دستگاههای ذیربط ، تاکنون ۱۸ اداره ثبت احوال در سطح استان به فیبر نوری متصل شده اند و موجب گردیده تا سرعت خدمات رسانی در ادارت افزایش گیرد .

️ راحت دهمرده ادامه داد: پیگیری های لازم در خصوص تامین اعتبار انجام این پروژه ها در کل استان صورت گرفته است و امید است تا با تامین اعتبار مورد نیاز تمامی ادارات به فیبر نوری متصل گردند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰