دستگیری اتباع بیگانه غیر مجاز در سیستان و بلوچستان
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان از دستگیر ۱۲۰ نفر اتباع بیگانه غیر مجاز در شهر های زاهدان و خاش خبر داد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان سرهنگ علی رحیمی اظهار داشت: در روز جاری در راستای مقابله با تردد و اقامت غیرقانونی اتباع بیگانه در شهرهای
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان از دستگیر ۱۲۰ نفر اتباع بیگانه غیر مجاز در شهر های زاهدان و خاش خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان سرهنگ علی رحیمی اظهار داشت: در روز جاری در راستای مقابله با تردد و اقامت غیرقانونی اتباع بیگانه در شهرهای زاهدان و خاش تعداد ۱۲۰ نفر از اتباع بیگانه دستگیر شدند.
وی افزود: پلیس برابر قانون مقابله با تردد و اقامت غیرقانونی اتباع بیگانه غیر مجاز در استان سیستان و بلوچستان را به صورت جدی در دستور کار داد تا اثرات سو و معضلات اجتماعی این پدیده به ویژه بزهکاری های مربوطه را مدیریت نماید.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان خاطر نشان کرد: استان سیستان و بلوچستان از استان های ممنوعه اقامت اتباع بیگانه می باشد و بایستی از تردد و اقامت غیر مجاز خودداری نمایند و در غیر اینصورت برابر قانون با آنان رفتار می شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰