تاریخ انتشار : دوشنبه 18 اردیبهشت 1402 - 15:50
کد خبر : 6377

استاندار:

شهرداری های سیستان و بلوچستان باید برنامه چشم انداز ۲۰ ساله تدوین کنند

شهرداری های سیستان و بلوچستان باید برنامه چشم انداز ۲۰ ساله تدوین کنند

  استاندار سیستان و بلوچستان گفت: شهرداری های استان باید برنامه چشم انداز ۲۰ ساله تدوین کنند و از این سند برش های ۵ ساله و یکساله نیز تنظیم شود تا عملکرد خود را در طول یک سال ارزیابی کنند. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان؛ محمد کرمی “استاندار سیستان و بلوچستان” در

 

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: شهرداری های استان باید برنامه چشم انداز ۲۰ ساله تدوین کنند و از این سند برش های ۵ ساله و یکساله نیز تنظیم شود تا عملکرد خود را در طول یک سال ارزیابی کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان؛ محمد کرمی “استاندار سیستان و بلوچستان” در همایش شهرداران استان بر تکیه و استفاده از ظرفیت های استان برای اجرای امور توسعه ای و زیرساختی در شهرداریها تاکید کرد و افزود: در برخی شهرهای کوچک استان، شهرداریها با استفاده از امکانات و ظرفیت‌های منطقه ای خیلی خوب کار کرده اند؛ در حالیکه این شهرداری ها اعتبارات کلان هم نداشته‌اند و به خوبی از ظرفیت‌های منطقه ای برای اجرای امور استفاده کرده‌اند.

‏وی تصریح کرد: در استان سیستان و بلوچستان ظرفیت های زیادی وجود دارد که می توان همراه با اراده قوی از این ظرفیت ها استفاده کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود:داشتن اراده قوی مهم است چرا که اگر اراده ضعیف باشد با وجود هزاران امکانات هم راه به جایی نمی بریم.

وی بیان کرد: تجربیات دوران جنگ نشان داد که با کمترین امکانات و نبود هیچ کارگاه تولیدی و کارخانه، ابنیه فنی مثل پل های شناور و سایر پروژه های عمرانی در محل منطقه جنگی با اراده قوی رزمندگان اجرایی می شد.

کرمی تاکید کرد: باید با روحیه جهادی کار کنیم و در این امر با کسی تعارف نداریم؛ چون مردم انتظار دارند و باید با اراده قوی و به کارگیری تمام ظرفیت ها و همچنین استفاده از توان نمایندگان و فرمانداران و امکانات سایر دستگاه های اجرایی تغییر و تحول ایجاد کنید.

وی عنوان کرد: این در حالیست که در پایان سال گذشته تعدادی از دستگاههای اجرایی، نتوانستند اعتبارات مصوب را جذب کنند که این نقص بسیار بزرگی است و ادارات باید در پایان سال فراتر از بودجه کار کرده باشند و در این حوزه بدهی داشته باشند.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: برای انجام امور عمرانی در حوزه شهرداریها باید از تولیدات داخلی استان استفاده شود.

وی همچنین اظهار داشت: نظارت بر امور انجام شده موضوع بسیار مهمی است و باید برای حفظ کیفیت کارهای انجام شده نظارت جدی داشته باشیم تا سطح کیفی پروژه‌های عمرانی سطح شهر ها افزایش یابد.

وی تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی نیز باید امکاناتی که در سطح دستگاه دارند را برای انجام امور زیربنایی در اختیار شهرداری ها قرار دهند.

کرمی گفت: شهرداران باید برنامه چشم انداز ۲۰ ساله تدوین کنند و از این سند برش های ۵ ساله و یکساله تنظیم کنند تا مشخص شود در بازه پنج ساله و یکساله چه اولویت هایی را باید به کار گیرند و چه کارهایی انجام دهند و عملکرد خود را در طول یک سال ارزیابی کنند.

وی اضافه کرد: شهرداران باید هر سه ماه یکبار گزارش اقدامات انجام شده را ارائه و در دید عموم قرار دهند تا مردم ببینند شهرداری چه اقداماتی را انجام داده است.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: سطح مطالبه‌گری مردم نیز باید افزایش یابد.

وی تاکید کرد: شهرداران باید با اساتید دانشگاه و نخبگان استان ارتباط تنگاتنگی داشته باشند و از ظرفیت اساتید و نخبگان استان برای پیشرفت امور بهره گیرند.

کرمی افزود: در حال حاضر شهرداری ها ماشین آلات زیادی دارند که به علت عدم رسیدگی و مدیریت صحیح، مستهلک و از کار افتاده شده اند و باید سازمان همیاری شهرداری ها این موضوع و امکانات را به نفع شهرداری ها ساماندهی کند و بهره برداری لازم صورت گیرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور