تاریخ انتشار : شنبه 24 تیر 1402 - 7:05
کد خبر : 6986

نیکا و نیما جهت درمان به تهران منتقل شدند

نیکا و نیما جهت درمان به تهران منتقل شدند

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان از انتقال دو توله خرس سیاه کشف شده از قاچاقچیان جهت درمان به پارک پردیسان سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد.   به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان داود میرشکار ابراز داشت: دو توله خرس سیاه از یک دستگاه اتوبوس مسافربری توسط نیروهای ایست و بازرسی شهید

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان از انتقال دو توله خرس سیاه کشف شده از قاچاقچیان جهت درمان به پارک پردیسان سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد.

 

به گزارش پایگاه خبری سیستان و بلوچستان داود میرشکار ابراز داشت: دو توله خرس سیاه از یک دستگاه اتوبوس مسافربری توسط نیروهای ایست و بازرسی شهید سالاری شهرستان گناباد کشف و ضبط و پس از طی مراحل قانونی تحویل اداره کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گردیده بود پس از طی مراحل اداری به صورت موقت پژوهشگاه زابل حفاظت و مراقبت از توله خرس ها به عهده گرفت .

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان افزود: در زمان تحویل و انجام معاینات پزشکی توسط دامپزشکان و متخصصان مرکز مذکور آنان متوجه پوسیدگی و عفونت در دندان نیش فک پایین توله خرس ماده که به نام “نیکا” نامگذاری شده بود، گردیدند و زیر نظر دامپزشکان و متخصصان آن مرکز تحت مراقب قرار گرفت . به مرور علاوه بر عفونت التهاب دندان و تورم در ناحیه فک بالا و پایین نیز بروز که به تشخیص متخصصان و دامپزشکان این مرکز آنتی بیوتیک تجویز و استفاده گردید اما بهبودی کامل حاصل نگردیده و ضرورت بررسی و انجام معاینات تخصصی مطرح شد که به دلیل عدم امکانات و تجهیزات درمانی حیات وحش در استان و مشورت با سازمن حفاظت محیط زیست تصمیم به انتقال گونه ها به کلینیک پارک پردیسان گردید.

 

 

میرشکار ادامه داد: با توجه به هماهنگی ها و همکاری های صورت گرفته انتقال توله خرس ها با نام های “نیکا” و “نیما” با پرواز زاهدان-تهران انجام و توله ها به پارک پردیسان سازمان حفاظت محیط زیست انتقال یافتند.

وی تصریح کرد: در زمان تحویل به دامپزشکان در زمان انجام معاینات پزشکی توله خرس ها  علاوه بر مشکل عفونت دندان و التهاب فک بالا و پایین در توله خرس ماده( نیکا) متوجه آثاری از زخم و آزار بر روی فک بالایی توله خرس نر( نیما) نیز شدند که نشان از آزار و اذیت این گونه در زمان اسارت توسط قاچاقچیان حیات وحش داشت.

میرشکار اشاره کرد: خرس سیاه، دراستان های کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان پراکنش دارد. پراکنش این گونه در استان سیستان و بلوچستان بیشتر در ارتفاعات کوه های مکران که از غرب به سمت کرمان و هرمزگان کشیده شده و از شرق به ارتفاعات مرکزی مکران در پاکستان امتداد یافته است. ارتفاعات بزمان واقع در منطقه شکار ممنوع بزمان، ارتفاعات کوه بیرک واقع در منطقه حفاظت شده جنگلی بیرک، ارتفاعات و زیستگاه های منطقه حفاظت شده جنگلی پوزک در شهرستان نیکشهر و قصرقند و ارتفاعات و زیستگاه های منطقه حفاظت شده باهوکلات از جمله زیستگاه هایی است که این گونه مشاهده و ثبت شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان توضیح داد: خرس سیاه، از نظر حفاظتی جزء گونه های در معرض خطر انقراض سازمان حفاظت محیط زیست قرار دارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور