تاریخ انتشار : چهارشنبه 4 مرداد 1402 - 9:17
کد خبر : 7066

سردار رادان:

سرنخ‌های خوبی از عاملان حادثه تروریستی پلیس راه خاش به دست آمده است/ هرکسی قانون‌شکن باشد برابر قانون با وی برخورد می‌شود

سرنخ‌های خوبی از عاملان حادثه تروریستی پلیس راه خاش به دست آمده است/ هرکسی قانون‌شکن باشد برابر قانون با وی برخورد می‌شود

  سردار “احمدرضا رادان” فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی در حاشیه بازدید از کلانتری ۱۶ کوی شهداء شهرستان زاهدان در مصاحبه خبری با اصحاب رسانه حضور یافته و گفت: برابر قانون و با اقتدار کامل  با هنجار شکنان برخورد و از آنان عبور خواهیم کرد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان، سردار “احمدرضا

 

سردار “احمدرضا رادان” فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی در حاشیه بازدید از کلانتری ۱۶ کوی شهداء شهرستان زاهدان در مصاحبه خبری با اصحاب رسانه حضور یافته و گفت: برابر قانون و با اقتدار کامل  با هنجار شکنان برخورد و از آنان عبور خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان، سردار “احمدرضا رادان” فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی  در مصاحبه خبری با اصحاب رسانه گفت: طبیعی است در جهاد و مبارزه علیه زشتی‌ها، درگیری میان حق و باطل همواره وجود داشته و هرکسی که بخواهد تخطی کند به سزای عمل خود می رسد همانطور که عاملان حادثه کلانتری ۱۶ همان روز به هلاکت رسیده و به سزای عمل خود رسیدند.

وی در ادامه افزود: هرکسی که به خودش جرات بدهد و بخواهد از دیوار قانون عبور کند و یا از مامور قانون عبور کند ما با ابزار قانون از آن و از ساختار آنان عبور خواهیم کرد.

فرمانده فراجا با اشاره به تلاش کارکنان پلیس راه و راهور که با حضور خودشان از حوادث رانندگی و کشته شده های این حوادث جلوگیری می کنند، تصریح کرد: سرنخ‌های خوبی از عاملان حادثه تروریستی پلیس راه خاش به دست آمده و حتما بدون تردید اشرار به سزای عمل خود می‌رسند به مردم قول می‌دهیم هرکسی قانون‌شکن باشد برابر قانون با وی برخورد می‌شود.

 

 

سردار” رادان” در پایان با بیان اینکه امسال سال سختی برای قاچاقچیان اعم از قاچاقچیان مواد مخدر و قاچاقچیان کالا می باشد، خاطرنشان کرد: در این راستا، صاحبان سرمایه قاچاق و کسانی که بعنوان کارگر نقش آفرینی میکنند که مورد هدف پلیس تلاش برای ضربه زدن به صاحبان سرمایه قاچاق بوده و حمایت از سرمایه دارانی که دل در گرو استقلال کشور دارند.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور