استفاده غیرمجاز از برق عامل اتصال شبکه برق روستای جیش شهرستان سرباز
مدیر امور برق شهرستان سرباز گفت: استفاده غیر مجاز از شبکه برق علت اتصال شبکه توزیع برق روستای جیش کوه ون شهرستان سرباز بود. ولید رسولی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: به دنبال انتشار ویدیویی در فضای مجازی مبنی بر اتصال شبکه برق روستای جیش شهرستان
مدیر امور برق شهرستان سرباز گفت: استفاده غیر مجاز از شبکه برق علت اتصال شبکه توزیع برق روستای جیش کوه ون شهرستان سرباز بود.
ولید رسولی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: به دنبال انتشار ویدیویی در فضای مجازی مبنی بر اتصال شبکه برق روستای جیش شهرستان سرباز، پرسنل امور برق این منطقه در محل حاضر و نسبت به رفع این مشکل اقدام کردند.
وی ادامه داد: متاسفانه استفاده از کابل غیر مجاز بدون روکش عامل اتصال شبکه برق این منطقه بود که با تلاش پرسنل این امور انشعاب غیر مجاز جمع آوری و شبکه اصلاح شد.

مدیر امور برق شهرستان سرباز با بیان اینکه روستای جیش ون کوه یکی از مناطق آلوده در استفاده غیر مجاز از شبکه برق است گفت: ۲۸ کابل غیر مجاز روی شبکه برق این روستا وجود داشت درحالی که تنها ۱۱ کنتور در این روستا است.
وی تصریح کرد: کار جمع آوری این انشعابات غیر مجاز در دستور کار قرار گرفته و انجام میشود.
وی با بیان اینکه مشترکان این روستا نسبت به ثبت درخواست خود مبنی بر اتصال شبکه اقدامی نکرده اند، بیان کرد: شهروندان گرامی در صورت بروز هرگونه حادثه به روی شبکه برق مراتب را از طریق سامانه ۱۲۱ یا اپلیکیشن برق من ثبت و پیگیری نمایند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰