اخذ سند تک برگ برای ۳۲۶۰ هکتار از اراضی دولتی شمال سیستان و بلوچستان
مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: در راستای اجرای قانون حدنگاری، سند مالکیت تک برگ در سالجاری برای سه هزار و ۲۶۰ هکتار از اراضی دولتی در محدوده و حریم شهرهای تحت پوشش این اداره کل صادر شد. عطاء اله اکبری در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار
مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: در راستای اجرای قانون حدنگاری، سند مالکیت تک برگ در سالجاری برای سه هزار و ۲۶۰ هکتار از اراضی دولتی در محدوده و حریم شهرهای تحت پوشش این اداره کل صادر شد.
عطاء اله اکبری در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان ابراز داشت: این اسناد بر اساس ماده ۹ قانون جامع حدنگار و در راستای تفاهم نامه فی مابین سازمان اسناد و املاک و با نمایندگی سازمان ملی زمین و مسکن به نام دولت صادر شده است.
وی تاکید کرد: اخذ اسناد تکبرگی در این حجم شفافیت امور ثبتی، پیشگیری از جعل اسناد مالکیت و ارائه خدمات بهینه توام با سرعت، دقت و کیفیت به شهروندان را به دنبال دارد.

مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان افزایش ضریب حفاظتی، کاهش عوامل تخریب و جلوگیری از تجاوز و تعدی به اراضی ملی، دسترسی آسان به اطلاعات مالکیت دولت و همه مالکان املاک از نظر محل و موقعیت آن، بروزرسانی اطلاعات نقشهها و کاهش اختلافات حقوقی مردم را از جمله اهداف مهم قانون جامع حدنگار عنوان کرد و گفت: در اجرای این قانون دریافت اسناد دیگری هم در دستور کار داریم و با برنامه ریزی و نامه هایی که تنظیم شده است این کار قطعا سرعت بیشتری می گیرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰