شهرستان دلگان قطب تولید چای ترش کشور، ایجاد صنایع فرآوری و بستهبندی را می طلبد

مدیرجهاد کشاورزی دلگان گفت: شهرستان دلگان خاستگاه تولید چای ترش در کشور و استان سیستانوبلوچستان محسوب میشود و امسال ۵۲۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت این گیاه دارویی اختصاص یافته است. حسن شاه ولی بر در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان ابراز داشت: میانگین برداشت چای
مدیرجهاد کشاورزی دلگان گفت: شهرستان دلگان خاستگاه تولید چای ترش در کشور و استان سیستانوبلوچستان محسوب میشود و امسال ۵۲۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت این گیاه دارویی اختصاص یافته است.
حسن شاه ولی بر در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان ابراز داشت: میانگین برداشت چای ترش از هر هکتار ۸۰۰ کیلوگرم است و پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت، ۴۱۶ تن چای ترش ازاراضی دلگان برداشت و روانه بازارهای مصرف شود .
وی با بیان اینکه کاشت، داشت و برداشت چای ترش در دلگان زمینه اشتغال بیش از ۶۰۰ نفر را فراهم کرده افزود : کاشت چای ترش در ماه های فروردین و اردیبهشت انجام و برداشت آن از نیمه دوم آبان آغاز می شود و تا پایان آذر ادامه دارد.
مدیرجهاد کشاورزی دلگان، نیاز به آب کم، سودآوری محصول و قابلیت رشد در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری را از مزیتهای کشت چای ترش دانست و عنوان کرد: چای ترش شهرستان دلگان به سطح بازار کشور و حتی به کشورهای حوزه خلیج فارس، روسیه، افغانستان و پاکستان نیز صادر میشود.
وی صنایع فرآوری و بسته بندی و ماشین آلات برداشت چای ترش مهمترین خواسته های کشاورزان را از این منطقه برشمرد و اظهارداشت عمده مناطق کشت چای ترش در دلگان مناطق جلگه ،حمیدآباد،چاهکیچی،علی آباد لدی و سردشت میباشد
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰