تاریخ انتشار : یکشنبه 28 آبان 1402 - 6:26
کد خبر : 8116

استاندار:

انقلاب اسلامی ایران حامی ملت مظلوم فلسطین است/ مدعیان حقوق بشر ناقض حقوق بشر در غزه هستند

انقلاب اسلامی ایران حامی ملت مظلوم فلسطین است/ مدعیان حقوق بشر ناقض حقوق بشر در غزه هستند

  استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مدعیان حقوق بشر خود ناقض حقوق بشر در غزه هستند، گفت: انقلاب اسلامی چون اتکا به خداوند متعال دارد از هیچ قدرتی واهمه‌ای ندارد، بنابراین پشتیبان ملت فلسطین است. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان محمد کرمی روز شنبه در اجتماع بزرگ حمایت از

 

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مدعیان حقوق بشر خود ناقض حقوق بشر در غزه هستند، گفت: انقلاب اسلامی چون اتکا به خداوند متعال دارد از هیچ قدرتی واهمه‌ای ندارد، بنابراین پشتیبان ملت فلسطین است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان محمد کرمی روز شنبه در اجتماع بزرگ حمایت از مردم مظلوم غزه در میدان آزادی زاهدان، بیان کرد: امروز مردم سیستان و بلوچستان برای همدردی با کودکان و زنان مظلوم فلسطین که در آماج حملات و سلاح‌های رژیم صهیونیستی قرار گرفتند به میدان آمدند.

وی افزود: اسرائیل سال‌ها تلاش کرد تا نسل آینده فلسطین، نسلی باشد که فلسطین و مقاومت را فراموش کنند؛ اما با اراده الهی این نسل قوی‌تر از نسل گذشته در میدان هست و رمز موفقیتشان اتصال به خداوند و وحدت است.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: جوانان فلسطینی در عملیات طوفان الاقصی هیمنه پوشالی اسرائیل را در هم شکستند و بیش از گذشته در میدان هستند و قطعاً آینده از آن اسلام است.

وی گفت: امروز امت اسلامی در معرض یک امتحان بزرگ است و آمریکا و انگلیس خبیث با تمام وجود از رژیم صهیونیستی که بیش از ۷۰ سال هست مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین را مورد ظلم قرار داده حمایت می‌کند، امروز همه دنیا می‌بینند کسانی که دم از حقوق بشر و دفاع از زنان و کودکان می‌زنند گفتارشان تنها شعاری بیش نیست و دولت‌های غربی با تمام وجود با اینکه ۱۲ هزار کودک و زن فلسطینی بی‌گناه به خاک و خون کشیده شدند به راحتی از اسرائیل حمایت می‌کنند.

کرمی تصریح کرد: شورای امنیت و قطعنامه‌ها هیچ اثری ندارد و رژیم سفاک اسرائیل به آنها اهمیتی نمی‌دهد با این وجود دم از دموکراسی و آزادی می‌زنند آیا این آزادی است؟ اینها تنها به دنبال خواسته و منافع خود هستند و به خاک و خون کشیدن ملت‌های برای آنها اهمیتی ندارد.

وی رمز پیروزی رزمندگان و ملت فلسطین را توکل بر خدا، صبر و تلاش دانست و افزود: هنگامی که اراده الهی به هر کاری تعلق گیرد حتی اگر همه قدرت‌های دنیا نیز جمع شوند هیچ کاری از آنها ساخته نخواهد بود، حماس و گروه‌های اسلامی با وحدت بینشان بزرگ‌ترین ضربه را به رژیم غاصب صهیونیستی زدند و این حمایت الهی است که اسرائیل با همه ادعاها در مورد سیستم‌های اطلاعاتی‌اش و با کشیدن دیوار دور خودشان نمی‌تواند از خودشان محافظت کند.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی چون اتکا به خداوند متعال دارد و چون عنایت الهی است، با قدرت در مقابل دشمنان ایستاده؛ چون کسی که خداوند را دارد؛ یعنی کل عالم را دارد و از هیچ قدرتی واهمه‌ای ندارد، بنابراین در کف میدان اعلام کرد پشتیبان ملت عزیز فلسطین است.

وی با بیان اینکه امروز باید همگان هم صدا و همدل برای حمایت از مردم فلسطین در کنار یکدیگر باشیم، افزود: آینده از آن امت اسلامی است این وعده الهی و نوید قرآن بوده و ما به وعده‌های الهی باور داریم.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

به کانال تلگرام ما بپیوندید