تاریخ انتشار : دوشنبه 6 آذر 1402 - 13:48
کد خبر : 8244

طرح کلید به کلید باز آفرینی شهری در استان سیستان و بلوچستان آغاز شد

طرح کلید به کلید باز آفرینی شهری در استان سیستان و بلوچستان آغاز شد

  رئیس اداره باز آفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: برای نخستین بار در این استان با اهتمام دولت سیزدهم طرح نوسازی مسکن با عنوان « کلید به کلید» در بافت های فرسوده شهرهای زاهدان، زهک، محمد آباد، سراوان، گلشن و دوست محمد آغاز شد. سهیلا رضایی در گفت

 

رئیس اداره باز آفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: برای نخستین بار در این استان با اهتمام دولت سیزدهم طرح نوسازی مسکن با عنوان « کلید به کلید» در بافت های فرسوده شهرهای زاهدان، زهک، محمد آباد، سراوان، گلشن و دوست محمد آغاز شد.

سهیلا رضایی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان بیان داشت: این طرح با هدف نوسازی و بهسازی منازل واقع در بافت‌های فرسوده و سکونتگاه غیر رسمی و در راستای اجرای بند ث تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ برنامه اجرایی شده است.

وی ادامه داد: با توجه به آیین نامه ابلاغی، مالکان دارای سند شش دانگ محلات سکونتگاه غیر رسمی و حاشیه شهرهای ذکر شده استان می‌توانند جهت معاوضه ملک خود به قیمت کارشناسی با اراضی دولتی همراه با ۴۰درصد تخفیف اقدام نمایند.

رضایی خاطر نشان کرد: این طرح در راستای کمک به تامین سرانه های عمومی و ارتقا سطح ایمنی زندگی ساکنان محلات هدف تدوین گردیده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور