پیکر ۱۰ شهید گمنام دفاع مقدس وارد زاهدان شد

در میان استقبال پرشور مردم، مسئولین و نیروهای مسلح استات سیستان و بلوچستان، پیکر مطهر ۱۰ شهید گرانقدر دوران دفاع مقدس وارد فرودگاه بین المللی شهرستان زاهدان شد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان سردار سرتیپ پاسدار احمد شفائی فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان در حاشیه استقبال از این شهدای
در میان استقبال پرشور مردم، مسئولین و نیروهای مسلح استات سیستان و بلوچستان، پیکر مطهر ۱۰ شهید گرانقدر دوران دفاع مقدس وارد فرودگاه بین المللی شهرستان زاهدان شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان سردار سرتیپ پاسدار احمد شفائی فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان در حاشیه استقبال از این شهدای عزیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای عزیز انقلاب اسلامی، اظهار داشت: شهدای عزیز شبیه باقی انسان های دیروز و امروز و فردای جامعه هستند اما تفاوت آنان با باقی انسان ها اهتمام ویژه به شناخت خود و خداوند متعال بود.
وی افزود: شهدای عزیز با معرفتی که نسبت به خداوند متعال پیدا کردند، توانستند با تمام ظرفیت به دنبال اجرای فرمان الهی باشند.
فرمانده سپاه سلمان تاکید کرد: قطعا در آن مقطع دفاع از انقلاب، کشور و مردم یک فریضه بود و شهدای عزیز ما توانستند به عنوان یک وظیفه الهی به بهترین شکل تکلیف خود را ادا نمایند.
شفائی تصریح کرد: مبارزه و جهاد شهدا همراه با اخلاص در عمل و تلاش جدی برای خدمت بود که همه این موارد باعث آن شد که خداوند متعال عاشق آنان شود و توفیق شهادت را به عنوان یک پاداش به آنان عطا نماید.
وی افزود: فرهنگ عظیم شهادت هم در دوران دفاع مقدس و هم در دوران پس از آن خیرات و برکات بسیاری را برای کشور ما به ارمغان آورد؛ خداوند متعال به گونه ای برنامه ریزی نموده است که فضای معنوی دوران دفاع مقدس و صداقت و اخلاص آن با حضور این شهدای عزیز همچنان انتشار یابد.
شفائی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم برکات الهی شهدا در جامعه ما به صورت گسترده انتشار بابد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰