تاریخ انتشار : یکشنبه 24 دی 1402 - 11:59
کد خبر : 8803

بازرسی از ۷۳۲ بنگاه املاک در سطح شهرهای سیستان و بلوچستان/ ۸۷ بنگاه پلمب شد

بازرسی از ۷۳۲ بنگاه املاک در سطح شهرهای سیستان و بلوچستان/ ۸۷ بنگاه پلمب شد

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان از بازرسی ۷۳۲ بنگاه املاک در کل شهرهای این استان در قالب گشت های مشترک کارگروه تنظیم و کنترل بازار املاک خبر داد. ابوالفضل مهدیار در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان ابراز داشت: کارگروه تنظیم و

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان از بازرسی ۷۳۲ بنگاه املاک در کل شهرهای این استان در قالب گشت های مشترک کارگروه تنظیم و کنترل بازار املاک خبر داد.

ابوالفضل مهدیار در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان ابراز داشت: کارگروه تنظیم و کنترل بازار املاک و مستغلات با هدف ساماندهی بازار اجاره و مسکن از تیرماه سالجاری همزمان با شروع فصل نقل و انتقالات در استان تشکیل شد که طی این مدت ۷۳۲ بازرسی از مشاوران املاک انجام شد.

وی ادامه داد: طی این بازرسی ها ۸۷ بنگاه در استان به دلیل نداشتن پروانه کسب پلمب شدند و برای ۱۷۹ بنگاه نیز اخطار صادر شد.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: بیشترین تخلفات در این صنف نداشتن پروانه کسب، عدم درج نرخ نامه، گران فروشی در اخذ کمیسیون و استفاده از اجاره نامه‌های دستی و نگرفتن کد رهگیری است.

مهدیار با بیان اینکه تمامی مشاورین املاک علاوه بر اتصال به سامانه املاک و مستغلات راه و شهرسازی و نوین اصناف به دریافت هولوگرام و نصب بر مبایعه نامه الزام دارند، افزود: نصب هولوگرام یکی از اقدامات مهمی است که از سوی اتحادیه های صنفی مشاورین املاک در حال اجرا است.

وی ادامه داد: مشاوران املاک باید نرخ نامه مصوب را در معرض دید عموم نصب و در زمان اخذ کمسیون فاکتور صادر کنند.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان وبلوچستان تصریح کرد: همچنین رعایت نرخ های مصوب، اخذ کارت مباشرت برای متصدیان مشاورین املاک و برخورداری از سیستم های نرم افزاری در بنگاهها برای ثبت اسناد و مستغلات نیز ضروری است.

مهدیار با تاکید بر جدیت این کارگروه در پیگیری تخلفات مرتبط با بازار مسکن گفت: با مشاورین املاکی که به هر نحو در بازار زمین و مسکن اخلال ایجاد کنند با قاطعیت برخورد و بنگاه مشاوره املاک مرتبط با آنها پلمب خواهد شد.

گفتنی است سیستان و بلوچستان دارای یک هزار و ۳۶ بنگاه مشاور املاک است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور