گزارش تصویری
وضعیت اسفناک ساکنان پایگاه هوایی کنارک پس از گذشت چند روز از سیل/ عدم رسیدگی مسولان پایگاه، صدای مردم را درآورد
علیرغم گذشت چند روز همچنان منازل پایگاه هوایی کنارک در زیر آب حاصل از سیلاب قرار دارد و زندگی ساکنان آن را مختل کرده است. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان تعدادی از ساکنان پایگاه هوایی کنارک با تماس با پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان از آبگرفتگی منازل خود خبر
علیرغم گذشت چند روز همچنان منازل پایگاه هوایی کنارک در زیر آب حاصل از سیلاب قرار دارد و زندگی ساکنان آن را مختل کرده است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان تعدادی از ساکنان پایگاه هوایی کنارک با تماس با پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان از آبگرفتگی منازل خود خبر دادند که با گذشت چند روز همچنان مسولان پایگاه نسبت به تخلیه این آب از سطح پایگاه اقدام نکرده اند و زندگی صدها خانواده را با مشکل مواجه کرده اند.
متاسفانه با محدودیت هایی که در این پایگاه وجود دارد طبق گفته ساکنان آن، افراد و سازمان های دیگر هم حق ورود به این منطقه را برای امداد رسانی نداشته و بیشتر ساکنان آن که از شهرها و استان های دیگر در این پایگاه اقامت دارند در این وضعیت تاسف بار جایی برای زندگی ندارند.


برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰