تاریخ انتشار : یکشنبه 23 اردیبهشت 1403 - 8:10
کد خبر : 9930

رونق گلاب گیری در استان سیستان و بلوچستان

رونق گلاب گیری در استان سیستان و بلوچستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت اقتصادی، اشتغال زایی و استقبال بهره برداران بخش کشاورزی گفت: سطح زیر کشت گل محمدی و صنایع تبدیلی مرتبط آن در سطح استان در حال توسعه است. سعید نارویی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان اظهار

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت اقتصادی، اشتغال زایی و استقبال بهره برداران بخش کشاورزی گفت: سطح زیر کشت گل محمدی و صنایع تبدیلی مرتبط آن در سطح استان در حال توسعه است.

سعید نارویی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: حدود ۵۰۰۰۰ اصله نهال یارانه دار از ارقام پربازده و ممتاز گل محمدی تامین و تا پایان اردیبهشت ماه سالجاری در بین کشاورزان شهرستان‌های مستعد کشت این محصول توزیع می شودکه با کشت نهالهای مذکور، سطح زیر کشت گل محمدی استان به بیش از ۳۰۰ هکتار خواهد رسید.

نارویی تصریح کرد: از آنجا که بیشترین بهره اقتصادی گیاهان دارویی مربوط به فرآوری آنهاست، گسترش صنایع مرتبط به فرآوری گل محمدی و سایر گیاهان دارویی در سال‌های اخیر مورد توجه ویژه قرار گرفته است.


مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اظهار داشت: بدین منظور با حمایت های فنی و اعتباری این سازمان و نیز مشارکت بهره برداران، تعداد ۱۰ کارگاه سنتی و ۳ کارگاه نیمه صنعتی گلاب و اسانس گیری در سطح استان تاسیس و راه اندازی شده است که قابلیت تولید ۱۵۰۰ تن انواع عرقیات، گلاب و اسانس را دارند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور