تاریخ انتشار : شنبه 2 تیر 1403 - 21:29
کد خبر : 10170

احتمال آتش سوزی در عرصه‌های طبیعی استان

احتمال آتش سوزی در عرصه‌های طبیعی استان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گفت: با توجه به شروع فصل گرما و افزایش دما، احتمال وقوع آتش‌سوزی د‌ر جنگل‌ها و مراتع سیستان و بلوچستان وجود دارد. محمدرضا علیمرادی؛ در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان بیان داشت: ستاد اطفای حریق در اداره کل حفاظت محیط زیست استان تشکیل شده

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گفت: با توجه به شروع فصل گرما و افزایش دما، احتمال وقوع آتش‌سوزی د‌ر جنگل‌ها و مراتع سیستان و بلوچستان وجود دارد.
محمدرضا علیمرادی؛ در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان بیان داشت: ستاد اطفای حریق در اداره کل حفاظت محیط زیست استان تشکیل شده است و نیروهای واکنش سریع برای مهار آتش سوزی احتمالی به حالت آماده باش در آمده‌اند به هم استانی های عزیز و مردم هشدار داد تا از روشن کردن آتش در دامنه و حاشیه جنگل‌ها و مناطق مستعد حریق و مراتع خودداری کنند.

علیمرادی تصریح کرد: پیشگیری از حریق در عرصه‌های ملی و طبیعی به عنوان ساده‌ترین اقدام نیازمند مشارکت فعال همه مردم با هدف حفاظت از سرمایه‌های ملی است و در این راستا بهره برداران و جوامع محلی، گردشگران و عموم مردم از روشن کردن آتش در جنگل‌ها و مراتع اجتناب کنند.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان از عموم مردم خواست ضمن مشارکت فعال در امر حفاظت از این سرمایه ملی به عنوان امانتی برای آیندگان، گزارش تخریب و آتش سوزی در عرصه‌ها را با شماره تماس ۰۵۴۳۳۴۱۷۱۶۳ و یا با سامانه‌ شبانه روزی ۱۵۰۴ اطلاع دهند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور