نقش ثبت احوال سیستان وبلوچستان در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری

مدیر کل ثبت احوال استان در گزارشی از ارائه ۳۱۴۲ خدمت هویتی در انتخابات روزهای ۸ و ۱۵ تیر ماه به مراجعین در استان خبر داد . رحمتی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان با اعلام این مطلب که کلیه همکاران در این روزها به صورت کشیک در
مدیر کل ثبت احوال استان در گزارشی از ارائه ۳۱۴۲ خدمت هویتی در انتخابات روزهای ۸ و ۱۵ تیر ماه به مراجعین در استان خبر داد .
رحمتی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان با اعلام این مطلب که کلیه همکاران در این روزها به صورت کشیک در اداره حضور داشته و به صورت حضوری به مراجعین خدمات هویتی ارائه و به صورت تلفنی با ستادهای انتخاباتی در استعلام مغایرت های به وجود آمده همکاری نمودند.
مدیر کل ثبت احوال استان افزود: خدمات هویتی ارائه شده به مراجعین از قبیل تعویض شناسنامه ،تحویل شناسنامه ،صدور المثنی شناسنامه مفقود شده ،تحویل کارتهای هوشمند ملی و اعلام شماره های ملی به متقاضیان جهت شرکت در انتخابات بوده است .
وی بیان نمود: در این دوره از انتخابات دفاتر پیشخوان نیز دایر و در صورت مراجعه افراد به تحویل شناسنامه و کارت های هوشمند ملیشان اقدام نمودند .
رحمتی در پایان به بیان این که سازمان ثبت احوال همواره در تمامی انتخابات ها با تولید آمارهای لازم ، عضویت در هیات های اجرایی و صدور مدارک لازم جهت شرکت افراد در انتخابات نقش ویژه ای را ایفا مینماید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰