تاریخ انتشار : یکشنبه 24 تیر 1403 - 14:58
کد خبر : 10322

فعالیت ۵۹ تیم نظارت بهداشتی دامپزشکی سیستان و بلوچستان در ایام محرم

فعالیت ۵۹ تیم نظارت بهداشتی دامپزشکی سیستان و بلوچستان در ایام محرم

  مدیرکل دامپزشکی استان بیان داشت: دامپزشکی استان با ۵۹ اکیپ ثابت و سیار بر ذبح دام در مراسمات ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ‌در راستای ارتقای سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت عزاداران در استان ساماندهی شده است. دکتر غلامرضا سرگزی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان اظهار

 

مدیرکل دامپزشکی استان بیان داشت: دامپزشکی استان با ۵۹ اکیپ ثابت و سیار بر ذبح دام در مراسمات ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ‌در راستای ارتقای سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت عزاداران در استان ساماندهی شده است.

دکتر غلامرضا سرگزی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: دامپزشکی استان با ۵۹ اکیپ ثابت و سیار و با همراهی ۳۰ دکتر دامپزشک،  ۶۱ بازرس بهداشت گوشت و ۱۲ ناظر شرعی بر کشتار دام قربانی جهت تهیه نذورات در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی نظارت شرعی و بهداشتی خواهند داشت.

وی افزود: توصیه می شود به منظور رعایت شرایط بهداشتی و اجتماعی، هیئت‌های مذهبی، خیرین و شهروندان باید دام خود را از میادین و مکان‌های مجاز عرضه دام زنده تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و عزاداران از کشتار دام در مکان های عمومی و مسیر تردد دسته های عزادارای، خودداری و کشتار در کشتارگاه های دام انجام دهند و از تماس مستقیم با خون دام که می تواند منشاء بیماری‌هایی از جمله تب کریمه کنگو، تب مالت و سایر عفونت های میکروبی باشد، جدا” خودداری نمایند.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان هشدار داد هیات ها و افراد برای از بین بردن احتمالی برخی از عوامل بیماریهای زای دامی، از جمله عوامل بیماری تب کریمه کنگو و تب مالت، لاشه دام ذبح شده به صورت کامل حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری و از قطعه‌بندی گوشت تازه بلافاصله بعد از کشتار بدون رعایت مدت زمان مزبور جداً خودداری نمایید.

وی بر لزوم آگاهی شهروندان از خطر بیماری‌های مشترک دام و انسان به خصوص ( تب کریمه کنگو، بروسلوز، کیست هیداتید و .. ) تاکید کرد و افزود: رعایت نکات بهداشتی در هنگام ذبح بسیار حائز اهمیت است و افراد در صورت رعایت نکردن توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی ممکن است به بیماری‌های خطرناک مبتلا شوند.

مدیرکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان یادآور شد: ادارات دامپزشکی شهرستان ها و شماره چهار رقمی ۱۵۱۲ برای ارتباطات مردمی به منظور انجام بازرسی های بهداشتی و شرعی و تایید سلامت لاشه و آلایش و ارائه مشاوره فعال هستند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور