رسیدگی به بیش از ۴۰۰ پرونده تخلفات بخش حمل و نقل جاده ای در سیستان و بلوچستان طی ۳ ماهه اول سالجاری
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان از رسیدگی به ۴۱۵ پرونده تخلفات بخش حمل و نقل جاده ای این استان طی ۳ ماهه نخست سالجاری خبر داد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان ایوب کرد با بیان اینکه در سه ماهه نخست امسال ،
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان از رسیدگی به ۴۱۵ پرونده تخلفات بخش حمل و نقل جاده ای این استان طی ۳ ماهه نخست سالجاری خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان ایوب کرد با بیان اینکه در سه ماهه نخست امسال ، ۴۱۵ پرونده تخلفات بخش حمل و نقل جاده ای استان مورد رسیدگی قرار گرفت اظهار داشت :از مجموع پرونده های تخلفات، ۶۴ پرونده مربوط به تخلفات شرکت های حمل و نقل در کمیسیون ماده ۱۲ رسیدگی شد.
وی ادامه داد: در کمیسیون ماده ۱۱ رانندگان،۱۶۶ پرونده و ۱۸۵ پرونده نیز در کمیسیون ماده ۱۴مربوط تخلفات مالکین در این مدت رسیدگی شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان افزود:عمده تخلفات شرکتهای حمل و نقل و رانندگان عبارتند از عدم رعایت ضوابط و مقررات مربوط به تهیه تنظیم و استفاده از بارنامه، سوء استفاده از کارت هوشمند راننده و عدم استفاده از تجهیزات ایمنی بوده و نمونه تخلفات رانندگان عبارتنداز جابجایی بار بدون استفاده از بارنامه ، جابجایی مسافر بدون استفاده از صورت وضعیت ، عدم رعایت ضوابط و مقررات جابه جایی بارهای ترافیکی و ….بوده است.

کرد در پایان یادآورشد:کاربران عزیز میتوانند هرگونه نظر، پیشنهاد، انتقاد یا شکایت خود را از طریق سامانه تلفنی ۱۴۱ به اداره کل راهداری وحمل و نقل جادهای سیستان وبلوچستان اطلاع دهند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰