رهایی یک محکوم به قصاص نفس از چوبه دار در زندان ایرانشهر
زندانی بند نسوان محکوم به قصاص نفس که حدود دو سال در زندان ایرانشهر به سر می برد با تلاش کمیته صلح و سازش ، مددکاران و مسئولین زندان در اخذ رضایت از اولیای دم از قصاص رهایی یافت . به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان این زندانی زن دو سال قبل
زندانی بند نسوان محکوم به قصاص نفس که حدود دو سال در زندان ایرانشهر به سر می برد با تلاش کمیته صلح و سازش ، مددکاران و مسئولین زندان در اخذ رضایت از اولیای دم از قصاص رهایی یافت .
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان این زندانی زن دو سال قبل مرتکب قتل عمد مرد مسلمان شده بود که به حکم دادگاه به قصاص نفس محکوم و حدود دو سال در انتظار مجازات قصاص و تحمل کیفر بود که پیش از اجرای حکم با تلاش مجدانه اعضاء کمیته صلح و سازش ،ریش سفیدان و مددکاران، سرانجام خانواده مقتول از اجرای حکم قصاص نفس صرف نظر و گذشت خود را اعلام کردند.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰