تاریخ انتشار : سه شنبه 3 مهر 1403 - 7:10
کد خبر : 10931

آغاز مرمت مسجد تاریخی فنوج در منطقه باستانی پشت کلاً سیستان و بلوچستان

آغاز مرمت مسجد تاریخی فنوج در منطقه باستانی پشت کلاً سیستان و بلوچستان

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فنوج در سیستان و بلوچستان از آغاز مرمت مسجد کھن فنوج در منطقه تاریخی پشت کلاً این شهرستان خبر داد. یوسف رئیسی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان عنوان کرد: مسجدتاریخی و کھن فنوج که متعلق به دوره اسلامی متاخر است در منطقه

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فنوج در سیستان و بلوچستان از آغاز مرمت مسجد کھن فنوج در منطقه تاریخی پشت کلاً این شهرستان خبر داد.

یوسف رئیسی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان عنوان کرد: مسجدتاریخی و کھن فنوج که متعلق به دوره اسلامی متاخر است در منطقه پشت کلاً و در جنوب شهرستان فنوج در محله باستانی پشت کلاً واقع شده و جزء آثار ثبت شدہ شھرستان فنوج محسوب می‌شود که همواره از آغاز احداث تاکنون در آن نماز جماعت توسط ساکنان محل و گردشگران دایر است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فنوج افزود: مساحت این مسجد حدود ۲۷۲ متر مربع و زیر بنای آن ۱۶۶ متر مربع است و شبستان آن دارای دو قسمت بوده که دیوارهای آن ۱۸۰ سانتی‌متر ضخامت دارند و در ضلع شرقی آن رواقی با طاق‌های جناغی زیبایی دیده می‌شود.

آغاز مرمت مسجد تاریخی فنوج در منطقه باستانی پشت کلاً سیستان و بلوچستان

 

او ادامه داد: این مسجد از مساجد تک مناره‌ای است که مناره آن در ضلع جنوبی قرار دارد و ارتفاع آن در حدود ۵ متر می‌شود. پلکانی در این مسجد وجود دارد که از آن برای رفتن به طبقه بالا و اقامه اذان استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور