تاریخ انتشار : یکشنبه 8 مهر 1403 - 13:58
کد خبر : 10970

بررسی و نظارت بر ۱۲۶ استعلام معادن در سیستان و بلوچستان

بررسی و نظارت بر ۱۲۶ استعلام معادن در سیستان و بلوچستان

سرپرست معاونت حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سیستان و بلوچستان، از بررسی ۱۱۱ استعلام الکترونیکی ماده ۲۴ معادن و ۱۵ استعلام صدور مجوز برداشت معدن در این استان طی سال جاری خبر داد. مصطفی دلخوش در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان  تصریح کرد:۵۲

سرپرست معاونت حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سیستان و بلوچستان، از بررسی ۱۱۱ استعلام الکترونیکی ماده ۲۴ معادن و ۱۵ استعلام صدور مجوز برداشت معدن در این استان طی سال جاری خبر داد.

مصطفی دلخوش در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان  تصریح کرد:۵۲ استعلام مورد موافقت قرار گرفته و با ۶۸ استعلام مخالفت شد.

وی در ادامه درباره فرآیند استعلامات معادن اظهارداشت: “برای واگذاری محدوده
معدن به شخص یا شرکت، ابتدا باید درخواست ثبت در سامانه کاداستر سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) انجام شود. پس از ثبت در سامانه کاداستر، استعلامات تحت عنوان ماده۲۴ معادن جهت بررسی به سازمان‌های مختلف از جمله اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری، امور آب، محیط زیست و پدافند غیرعامل ارسال می‌گردد. از این میان،اولین و مهم‌ترین استعلام از منابع طبیعی انجام می‌شود.”

وی درباره نقش مهم منابع طبیعی در این روند گفت: “پس از بررسی دقیق و
اجرای دستورالعمل‌های مربوطه، اگر محدوده معدن در تضاد با معیارهای حفاظت منابع طبیعی باشد، این سازمان مخالفت خود را اعلام کرده و فرآیند واگذاری معدن متوقف می‌شود.در این صورت، تمامی مراحل واگذاری باطل شده و محدوده به حالت اولیه بازمی‌گردد.اما اگر منابع طبیعی موافقت کند، این موضوع به کمیته نظارت عمومی عمرانی و معادن ارجاع داده می‌شود.”

دلخوش با اشاره به مراحل بعدی گفت: “در صورت موافقت، ابتدا نامه‌ای مبنی بر موافقت مشروط به سازمان صمت ارسال می‌شود و متقاضی باید تعهدات محضری مربوط به حفظ منابع طبیعی و پرداخت هزینه‌های دسترسی به معادن را انجام دهد. پس از آن، سازمان صمت مجدداً استعلامی را برای صدور گواهی کشف به اداره منابع طبیعی ارسال می‌کند. در این مرحله، حقوق عرفی بهره بردارن پرداخت و پس از تکمیل مراحل،با موافقت گواهی کشف به سازمان صمت اعلام می‌شود.”

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور

مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور