۴ مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی تا پایان سالجاری در سیستان وبلوچستان افتتاح می شود

مدیر کل راهداری وحمل ونقل جادهای استان سیستان و بلوچستان از افتتاح تعداد ۴ باب مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی تا پایان سالجاری در استان خبر داد. ایوب کرد در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان از افتتاح ۴ باب مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی تا پایان سالجاری در
مدیر کل راهداری وحمل ونقل جادهای استان سیستان و بلوچستان از افتتاح تعداد ۴ باب مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی تا پایان سالجاری در استان خبر داد.
ایوب کرد در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان از افتتاح ۴ باب مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی تا پایان سالجاری در این استان خبر داد و اظهار داشت :این مجمتع ها در محورهای زهک_جزینک ،زابل _نهبندان ، زاهدان_خاش و زاهدان _ زابل مراحل پایانی احداث را سپری می کنند.
وی گفت:با توجه به وسعت استان و مسافت های طولانی بین شهرستان ها وجود مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی امری ضروری است و ارائه خدمات متمرکز و مناسب،کاهش اتلاف وقت و فراهم کردن آسایش بیشتر رانندگان و مسافران،جلوگیری از پراکندگی واحد های خدماتی در طول جاده ها و تمرکز آنها در یک مکان ،دسترسی سریع رانندگان و مسافران به خدمات مورد نیاز، کاهش میزان تصادفات جاده ای و افزایش ضریب ایمنی تردد در جاده ها، ایجاد بستر مناسب جهت اشتغالزائی،از جمله اهداف مهم در احداث مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهـی می باشد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در حال حاضر تعداد ۳۵ باب مجتمع خدماتی رفاهی در حوزه تحت پوشش این اداره کل در حال ارائه خدمات به کاربران جادهای هستند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰