۸۰ درصد جمعیت سیستان و بلوچستان زیر پوشش بیمه سلامت هستند
مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان گفت: ۸۰ درصد جمعیت سیستان و بلوچستان تحت پوشش بیمه سلامت هستند و از این میزان بیمه شده نیز ۸۰ درصد به صورت رایگان بیمه شدهاند. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان وبلوچستان ، دکتر شهرکی در نشست با اصحاب رسانه که به مناسبت گرامیداشت هفته بیمه سلامت
مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان گفت: ۸۰ درصد جمعیت سیستان و بلوچستان تحت پوشش بیمه سلامت هستند و از این میزان بیمه شده نیز ۸۰ درصد به صورت رایگان بیمه شدهاند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان وبلوچستان ، دکتر شهرکی در نشست با اصحاب رسانه که به مناسبت گرامیداشت هفته بیمه سلامت در محل سالن کنفرانس مرکز بهداشت استان برگزار گردید اظهار کرد: اقداماتی که در حوزه بیمه سلامت در دولت قبل انجام شده، اقدامات بسیار ماندگار و اثرگذاری بوده و این اقدامات در دولت جدید استمرار داشته و حتی گسترده تر و با تعهدات بیشتر در حال انجام است.
وی با بیان اینکه شعار امسال هفته بیمه سلامت «سی سال خدمت بیمه سلامت با وفاق ملی» است، گفت: دو میلیون و ۵۳۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند که ۸۰ درصد جمعیت استان است و از این میزان بیمه شده نیز ۸۰ درصد به صورت رایگان بیمه شدهاند.
مدیرکل بیمه سلامت استان سیستان و بلوچستان افزود: دهکهای یک تا پنج ۴۴۰ هزار نفر، روستاییان یک میلیون ۷۲۰ هزار نفر و دهک ده نیز پنج هزار و ۶۰۰ نفر هستند که در مجموع دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده سلامت در استان هستند.
دکتر شهرکی یادآور شد: بیمه سلامت استان در حال حاضر با هزار و ۱۴۰ موسسه طرف قرارداد است که هزار و ۱۵ موسسه در حوزه سطح دو و ۲۳۵ تا در حوزه سطح یک طرف قرارداد هستند.
شهرکی بیان کرد: سال گذشته حدود ۵۲۰ میلیارد تومان درآمد داشتیم در صورتی که دو هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه کردیم به عبارتی سهم دولت در تأمین هزینههای درمان در استان بیشتر از ۷۵ درصد است.
وی در اشاره به تاسیس صندوق بیماران خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری به عنوان بیماری صعب العلاج تلقی میشود که این بیماران در قالب بسته تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
مدیرکل بیمه سلامت استان سیستان و بلوچستان افزود: در سال ۱۴۰۱ حدود پنج میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان و سال گذشته هشت میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان هزینه درمان بیماران صعبالعلاج شده و امسال نیز تاکنون حدود دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در این زمینه پرداخت شده است.
دکتر شهرکی ادامه داد: مردم برخلاف اطلاع رسانی که شده اطلاعات زیادی از صندوق صعب العلاج ندارند و این صندوق بر حسب توان، تلاش دارد هزینههای افراد زیر دهک های ۵ را کم کند.
مدیرکل بیمه سلامت استان اذعان کرد: استان ما تعداد ۳ هزار و ۴۰۰ نفر به این بیماری مبتلا هستند.
دکتر شهرکی با بیان اینکه از سال ۱۴۰۱ تا کنون ده میلیارد تومان برای هزینههای درمان ناباروری پرداخت کردیم و بیمه سلامت در این زمینه دستگاه برتر شده است، گفت: در بحث هزینه های درمان اعتیاد نیز سال گذشته معادل ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای درمان اعتیاد هزینه شده و ۷۸ مرکز درمان ترک اعتیاد در استان داریم که با بیمه سلامت طرف قرارداد هستند.
مدیرکل بیمه سلامت استان سیستان و بلوچستان افزود: در بحث معلولین نیز سال ۱۴۰۱ حدود ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان برای درمان معلولان پرداخت شده اما این میزان در سال گذشته با همکاری بهزیستی استان به چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان با افزایش یافته، همچنین با تمام مراکز توانبخشی استان قرارداد بسته شده است.
دکتر شهرکی با بیان اینکه سرانه پرداختی به پزشک خانواده در استان افزایش یافته، گفت: برای اولین بار در دو سال اخیر در سیستان و بلوچستان هیچ مرکزی بدون پزشک نیست.
مدیرکل بیمه سلامت استان بیان کرد: در بحث تعهدات دارویی این تعهدات به صورت گسترده افزایش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان از طریق سامانه شهروندی سازمان بیمه سلامت به نشانی Csp.ihio.gov.ir bimehsalamatiranian.irو همچنین با شماره گیری کد #۱۶۶۶* میتوانند از طریق تلفن همراه خود نسبت به استعلام بیمه ای اقدام کنند.
در پایان از تعدادی از اصحاب رسانه با اهدای لوح تقدیر قدردانی گردید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰