امسال شهرستان خاش ، در اجرای سیستم نوین آبیاری رکورد دار شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاش اظهار داشت:از ابتدای سال جاری تا به امروز ۲۶۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان خاش با اعتباری بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال به سیستمهای نوین آبیاری مجهز شده اند که از این میزان، ۵۴ هکتار سیستم آبیاری موضعی و ۲۰۶ هکتار آبیاری کم فشار می باشد. مجتبی خاشی در گفت
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاش اظهار داشت:از ابتدای سال جاری تا به امروز ۲۶۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان خاش با اعتباری بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال به سیستمهای نوین آبیاری مجهز شده اند که از این میزان، ۵۴ هکتار سیستم آبیاری موضعی و ۲۰۶ هکتار آبیاری کم فشار می باشد.
مجتبی خاشی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اخبار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: شهرستان خاش طی ۷ ماه گذشته امسال با اجرای ۲۶۰ هکتار سیستمهای نوین آبیاری ،در بین شهرستان های استان سیستان و بلوچستان بالاترین سطح به اختصاص داده است.
خاشی افزود: تاکنون ۳۲۷۰ هکتار از اراضی زراعی و باغی شهرستان خاش به سیستم های نوین آبیاری مجهز گردیده اند که با اجرای این سطح ، زمینه صرفه جویی ۱۷/۵ میلیون مترمکعب آب در بخش کشاورزی شهرستان فراهم شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰